مشاغل نو پدید نظیر تراكت پخش كردن، بدون ملاحظات حقوقی و قانون مدنی، رو به رشد است كه این نشان از رشد نیاز تولیدکنندگان به معرفی خدمات خود دارد. اما آیا کسب درآمد به هر وسیله ای مجاز است؟

به گزارش جهان نیوز؛ به تازگی در بعضی میادین و خیابان های  شلوغ تهران که محل مناسبی برای توزیع تراکت های تبلیغاتی است از خانم هایی با آرایش و لباس نامناسب جهت پخش تراکت های تبلیغاتی استفاده می شود.

بنابر مشاهدات خبرنگار جهان نیوز، این خانم ها که اغلب در ساعات شلوغ روز و در میادین پر تردد مانند میدان انقلاب و میدان ولی عصر حضور پیدا می کنند به شکلی بسیار زننده اقدام به پخش تراکت - اغلب به جنس مخالف - می نمایند که مورد نارضایتی عابرین و کسبه را ایجاد کرده است.

این افراد که در بین آنها دانشجویانی از دانشگاه های مختلف هم دیده می شود، عنوان می کنند که برای بدست آوردن مبالغ ناچیزی از روی آگهی های استخدامی روزنامه ها به این شغل روی آورده اند و علی رغم آنکه از شغل خود راضی نیستند اما آن را بهتر از بیکاری می دانند.

این خانمها در توجیه پوشش ظاهری خود هم بیان می دارند که شرکتهای تجاری تنها از میان افرادی با حجاب شبیه آنها برای توزیع تراکت تبلیغاتی بهره می گیرند و حتی افرادی که با این نوع پوشش ها مخالفند بنابر نیاز مالی مجبورند به خواست صاحب کاران پوشش خود را تغییر دهند.

با توجه به تبعات حضور زنان و دختران با ظاهری نامناسب در شغلهایی با این کیفیت که موجبات ناراحتی فکری و روحی شهروندان را هم فراهم می کند، این سوال مطرح می شود که آیا به خطر انداختن جامعه و ریختن قبح حضور زنان در شغل های نامناسب در ازای پر کردن جیب مدیران شرکت های آگهی دهنده توجیه پذیر است؟

به نظر می رسد قبل از رواج این پدیده (سوء استفاده ابزاری از زنان) نهادهای ذیربط باید برای حل این معضل اقدام نمایند.

 

گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:jahannews.com