دانشگاه بعد رمضان، عروسی در کما، مساجد کم‌ کم
معاون آموزشی وزیر بهداشت و رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا به زمان بازگشایی احتمالی دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: اگر وضعیت اپیدمی کرونا با همین منوال پیش برود و روز به روز روند آن کاهنده باشد، احتمالا بعد از ماه مبارک رمضان ستاد کرونا اجازه بازگشایی دانشگاه را می‌دهد

احتمال بازگشایی دانشگاه ها و مساجد

دکتر علی اکبر حق دوست افزود: تقویم پیشنهادی آموزشی را به ستاد ملی مقابله با کرونا ارایه کردیم و موافقت مشروط مسئولان مرتبط را گرفتیم؛ اگر این ستاد پس از رصد به این جمع بندی برسد، دانشگاه ها را هدفمند با برنامه ریزی بازگشایی خواهیم کرد. به عبارتی اگر شرایط به همین شکل به سمت کاهش موارد ابتلا پیش برود و اپیدمی جدیدی مشاهده نشود، این کار انجام می شود.

رئیس کمیته اپیدمیولوژی ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا تاکید کرد: شرایط، قوانین و مقررات به گونه ای است که کمترین فشار و استرس به دانشجویان و خانواده های آنان وارد شود.

حق دوست با اشاره به اینکه حضور و غیاب دانشجویان در این دوره اجباری نخواهد بود، افزود: دانشجویان می تواند تک درس یا کل ترم تحصیلی خود را حذف یا درس خود را ناتمام اعلام کنند و در ترم تحصیلی بعد آن را ادامه دهند.

وی با اشاره به اینکه سیستم آموزشی فعالانه بحث آموزش مجازی را دنبال خواهد کرد، گفت: اگر درسی در دانشگاه ها به صورت مجازی در حد قابل قبول ارایه شده باشد، فقط چند جلسه برای رفع اشکال آن درس برگزار می شود و در نهایت امتحان آن درس برگزار می شود.

نوبت‌دهی تالارهای عروسی غیرقانونی است

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا گفت: هر گونه برگزاری مراسم مذهبی و غیرمذهبی ولو در شهرهای کم‌خطر منوط به نظر وزارت بهداشت است.

«حسین قاسمی» درباره زمان بازگشایی باشگاه‌های ورزشی، تالارهای عروسی و مشاغل پرریسک گفت: بازگشایی مشاغل پرریسک منوط به نظر وزارت بهداشت است. فعلا با اولویت شهرهای سفید در حال بررسی این موضوع هستیم، اما به صورت سراسری ممنوعیت‌ها ادامه دارد.

وی درباره پرداخت خسارت و جبران مالی به صورت وام یا سایر تسهیلات بانکی برای این مشاغل ادامه داد: حمایت‌های اقتصادی برای این مشاغل توسط کمیته اقتصادی در دست اقدام است.

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا درباره نوبت‌دهی تالارهای عروسی با توجه به تعطیلی مراکز ورزشی و تالارهای عروسی تصریح کرد: نوبت‌دهی قانونی نیست، چرا که فعلا زمانی برای بازگشایی پیش بینی نشده است. در صورت اعلام حتما از طریق پلیس اماکن و اصناف تذکر داده خواهد شد.

قاسمی همچنین درباره برگزاری مراسم مذهبی مانند شب‌های قدر و همچنین راهپیمایی روز جهانی قدس در شهرها و مناطق کم خطر تصریح کرد: هر گونه برگزاری مراسم مذهبی و غیرمذهبی ولو در شهرهای کم خطر منوط به نظر وزارت بهداشت است. فراموش نکنیم که رتبه‌بندی شهرها به معنای عادی شدن شرایط نیست، لذا هرگونه تصمیمی باید با رعایت تمام جوانب اتخاذ شود.


گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: irna.ir