جاده چالوس به دلیل رانش بی‌ سابقه بسته شد
جاده چالوس به دلیل رانش بی‌ سابقه بسته شد

جاده چالوس ساعاتی پیش به دلیل رانش بی سابقه زمین تا اطلاع ثانوی بسته شده است و مشخص نیست چه زمانی این جاده بازگشایی خواهد شد

بسته شدن جاده چالوس به دلیل رانش

بر اساس اطلاعیه مرکز مدیریت راه‌های کشور، محور چالوس در محدوده سیاه بیشه ساعاتی پیش به علت ریزش سنگ تا اطلاع بعدی مسدود شد اما مجددا خبر رسید که در محدوده پل زنگوله، مسیر شمال به جنوب نیز محور چالوس با رانش بی‌سابقه‌ای مواجه شده است. به همین دلیل این محور تا اطلاع بعدی مسدود خواهد بود.

فرهاد مهریاری در گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به سوالی درباره اینکه چرا این محور با مشکل مواجه شده و تا کی مسدود خواهد بود، گفت: بر اساس اطلاعات به دست آمده از ساعت حدود شش روز شنبه (۲۱ اسفند) رانش جاده‌ای کم کم شروع شده و با شکاف واقع در بالای پل زنگوله مسیر شمال به جنوب همراه بوده است.

وی افزود: این شکاف در ضلع غربی معبر به طول حدود ۱۰۰ متر و به صورت عمیق ایجاد شده و اختلاف سطح در محور به وجود آمده است و در حال حاضر به ارتفاع ۲۰ سانتیمتر بوده، به گونه‌ای که لاین شمال به جنوب کاملا مسدود شده است.

 به دلیل بروز این حادثه که تقریبا طی سال‌های گذشته بی‌سابقه بوده است، به نظر می رسد جاده چالوس در آستانه سفرهای نوروزی مسدود شده و مشخص نیست تا چه زمانی بازگشایی آن به طول خواهد انجامید.

2801384_662.jpg
2801385_869.jpg
2801387_744.jpg
2801386_736.jpg



گردآوری: گروه خبر سیمرغ
seemorgh.com/news
منبع: isna.ir