بالغ بر 30 سال بود كه مسئولان تصميم داشتند اين تونل را بسازند ولی هر بار به دليل تصميم‌گيری و مشكلات مالی اين موضوع به تأخير می‌افتاد.
 
به نقل از جهان نيوز ، محمدباقر قالیباف در مراسم افتتاح 50 پروژه عمرانی در شمال غرب تهران  گفت: بالغ بر 30 سال بود كه مسئولان تصمیم داشتند این تونل را بسازند ولی هر بار به دلیل تصمیم‌گیری و مشكلات مالی این موضوع به تأخیر می‌افتاد.
وی با اشاره به اینكه در گذشته گزینه‌‌هایی همانند تونل، تقاطع غیر همسطح و ... برای این مسیر در نظر می‌گرفتند، گفت: همین موضوع باعث تأخیر در ساخت شده بود.
شهردار تهران اضافه كرد: ولی ما پذیرفتیم سنگین‌ترین سازه شهری را با دهانه 35 متر و 6 لاین رفت و برگشت ظرف 28 ماه ساختیم.
قالیباف به تونل رسالت كه ساخت آن 11 سال طول كشیده بود اشاره كرد و گفت: ساخت آن تونل بسیار زمان بر شده بود.
به گفته شهردار تهران، تونل توحید 3 برابر رسالت و ظرف 28 ماه به نتیجه رسید و هفته آینده در روز عید غدیر این تونل افتتاح و آماده بهره‌برداری می‌شود.
قالیباف با اشاره به اینكه بالغ بر 5 هزار نفر به صورت 3 شیفت در این پروژه فعالیت می‌كنند، گفت: كارهای خوبی در داخل این پروژه انجام شده است.

 

گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:jahannews.com