یك كارشناس هواشناسی با بیان اینكه از امروز كاهش دما در كشور آغاز شده است گفت...
 
یك كارشناس هواشناسی با بیان اینكه از امروز كاهش دما در كشور آغاز شده است گفت: این كاهش دما تا چند روز اینده در كشور ادامه دارد به طوری كه میانگین این كاهش ها به 8 درجه می رسد. احمدی ادامه داد: ‌پیش‌بینی می‌شود فردا و پس‌فردا رگبارهای بهاری همراه با رعد و برق در تهران وجود داشته باشد.
معصومه احمدی  گفت: با توجه به آخرین نقشه‌های هواشناسی برای روز چهارشنبه (امروز) افزایش ابر، رگبارباران، رعد و برق، همراه با وزش باد شدید در بخش‌های شمال‌غرب و غرب و سواحل شمالی كشور پیش‌بینی می‌شود كه هوای سردی همراه این شرایط به سواحل شمالی ریزش كرده و این موضوع باعث بارندگی در سه استان شمالی كشور یعنی گیلان، مازندران و گلستان، می‌شود. همچنین دریای مازندران امروز مواج است.
او ادامه داد: امروز شرایط ناپایداری‌ هوا به تدریج گسترده‌تر می‌شود و به دامنه‌های البرز و شمال‌شرقی كشور نیز می‌رسد.
احمدی گفت: از بعدازظهر پنجشنبه تا روز جمعه برای غرب، شمال‌غرب، دامنه‌های زاگرس مركزی، دامنه‌های البرز و سواحل شمالی كشور بارش باران و وزش باد پیش‌بینی می‌شود كه بارش‌ها در مناطق سردسیری كشور به صورت برف است.
این كارشناس هواشناسی اعلام كرد:‌ اوایل هفته آینده تا روز دوشنبه و سه‌شنبه در جنوب‌غرب كشور بارندگی دور از انتظار نیست.
احمدی گفت:‌ امروز صبح اردبیل 22 درجه نسبت به روز گذشته كاهش دما داشته و بجنورد كاهش دمای 19 درجه‌ای را نسبت به دیروز نشان می‌دهد.
او ادامه داد: از امروز تا شنبه دمای هوا در كل كشور روند كاهشی دارد و در نیمه شمالی هوا سردتر است به طوری كه سردی هوا از شرایط معمول این وقت سال فراتر می‌رود.
این كارشناس هواشناسی گفت: در نیمه جنوبی كشور نیز كاهش دما وجود دارد اما این كاهش آنقدر شدید نیست و شرایط دمایی به وضعیت معمول این وقت سال تبدیل می‌شود.
این كارشناس هواشناسی گفت: از روز شنبه تا دوشنبه هوای سرد در نیمه شمالی و شرقی كشور حاكم می‌شود و در روزهای ابتدای سال یعنی اول فروردین سرما داریم اما بارش خاصی برای این روز پیش‌بینی نشده است.
او ادامه داد: از امروز تا چند روز آینده كاهش دما در شمال‌شرق كشور نیز محسوس است به طوری كه در خراسان‌شمالی و خراسان‌رضوی به طور كاملا محسوس كاهش دما مشاهده می‌شود.
احمدی گفت:‌ برای دوشنبه دوم فروردین به جز كاهش دما پدیده خاصی مشاهده نمی‌شود وهوای سرد، بارش خفیف در غرب و جنوب‌غرب كشور یعنی بوشهر، شمال خوزستان و بخش‌های شمالی استان فارس مشاهده می‌شود.
هوای سرد از عرض‌های شمالی كشور ریزش كرده و باعث كاهش دما در كشور شده است.
او در رابطه با وضعیت هوای تهران گفت:‌ تهران امروز نسبت به دیروز شش درجه كاهش دما داشته و امیدوار هستیم تا یك هفته آینده این كاهش دما به هشت درجه برسد.
این كارشناس هواشناسی تصریح كرد:‌پیش‌بینی می‌شود فردا و پس‌فردا رگبارهای بهاری همراه با رعد و برق در تهران وجود داشته باشد.
 
 
گردآوری: گروه خبری سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:ilna.ir