داوطلبانی كه كدهای رهگیری و داوطلبی خود را فراموش یا گم كرده‌اند، می‌توانند با ارتباط با این ستاد از طریق تلفن‌ها و شبكه‌ اینترنت كدهای مربوطه را از قبل داشته باشند تا برای انتخاب رشته دچار مشكل نشوند.

 

عبدالرسول پورعباس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی فارس با اشاره به فعال شدن ستاد پاسخگویی الكترونیكی سازمان سنجش در سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org ، گفت: امسال ستاد پاسخگویی الكترونیكی سازمان سنجش فعال شده و ما به داوطلبان توصیه می‌كنیم درخواست‌های خود را از طریق این ارتباط به سازمان سنجش ارسال كنند و پاسخ خود را از طریق همان سایت دریافت كنند.
وی گفت: یكی از مشكلات داوطلبانی كه حضوری به سازمان سنجش مراجعه می‌كنند این است كه نامه پاسخ به داوطلبان نمی‌رسد، چون پاسخ داوطلبان به صورت پستی و با پست معمولی ارسال می‌شود تضمینی برای رسیدن پاسخ به داوطلب وجود ندارد.
رئیس سازمان سنجش گفت: با برقراری ارتباط از طریق سایت الكترونیكی در مدت كمتر از 2 هفته پاسخ داوطلبان ارسال می‌شود، داوطلب می‌تواند از طریق همان فایلی كه با رمز ورودی خود باز كرده، پاسخ خود را دریافت كند.
وی با تأكید بر این‌كه پاسخگویی الكترونیكی حركتی بسیار مثبت در جهت ارایه خدمات پاسخگویی به داوطلبان است، گفت: پیشنهاد می‌كنیم تمام داوطلبان از این طریق اقدام به ارسال سوالات و مشكلات خود نمایند تا هم وقت آنها كمتر تلف ‌شود و هم سازمان سنجش بتواند راحت‌تر پاسخگو باشد.
وی با بیان این‌كه مدتی است فایل پاسخگویی الكترونیكی در سایت سازمان سنجش راه‌اندازی شده است، گفت: به رغم این‌كه هنوز اطلاع‌رسانی كاملی در این زمینه صورت نپذیرفته است اما تاكنون حدود 15 هزار داوطلب از این طریق با سازمان سنجش ارتباط برقرار كرده‌ و 13 هزار داوطلب نیز پاسخ خود را دریافت كرده‌اند و حدود 2 هزار درخواست نیز نیازمند بررسی و پیگیری است كه پس از كسب نتیجه، پاسخ به داوطلبان ارسال می‌شود.