جنایت هولناک تروریستها
آمار نهایی حمله تروریستهای تکفیری به کاروان عزاداران حضرت امام جواد(ع) در کاظمین، به 119 شهید و زخمی رسید.
 به نقل از رسانه های عراقی، یک منبع امنیتی عراقی تاکید کرد یک تروریست انتحاری با کمربند انفجاری، خود را در مقابل کاروان زائران حرم مطهر امام جواد(ع)در کاظمین منفجر کرد که بر  اثر آن، 119 زائر شهید و زخمی شدند.

به گفته این منبع امنیتی، کاروان زائران مرقد مطهر امام جواد(ع) در حال حرکت به سمت کاظمین بودند که تروریست انتحاری، خود را در میان آنها منفجر کرد که بر اثر آن، 28 زائر شهید و 91 نفر دیگر زخمی شدند.

پیشتر یک منبع امنیتی، آمار تلفات حمله انتحاری به منطقه کاظمین را 75 کشته و زخمی اعلام کرده بود. حملات تروریست های تکفیری به زائران عتبات عالیات در عراق هر از چند گاهی به شهید و زخمی شدن شماری از آنها منجر می شود، حمله اخیر در سالروز شهادت امام جواد(ع) انجام شد


گردآوری:گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:mehrnews.com


:مطالب پیشنهادی
جهان چگونه قدرت دیپلماسی روحانی را آزمایش می کند؟
کشف نوشابه با طعم تریاک در شیراز!
سعید مرتضوی به دادسرا احضار شد
اعلام جدول زمانی آزمون فراگیر ارشد پیام‌نور
واژگونی وانت منجر به مرگ دختر 10 ساله شد