هیئت آمریکایی به اسرائیل سفر می کنند
«رهبری این هیئت با وندی شرمن، معاون وزیر خارجه ایالات متحده خواهد بود که تیم مذاکره کننده آمریکایی را در ژنو هدایت می کرد.»
 وب سایت روزنامه صهیونیستی هاآرتص (haaretz) نوشت: هیئتی از مقامات بلندپایه آمریکا روز یکشنبه به اسرائیل می روند تا دولت نتانیاهو را در جریان مذاکرات ژنو قرار دهند.

هاآرتص افزود: رهبری این هیئت با وندی شرمن، معاون وزیر خارجه ایالات متحده خواهد بود که تیم مذاکره کننده آمریکایی را در ژنو هدایت می کرد.

در ادامه این گزارش آمده است: انتظار می رود، شرمن به همتای اسرائیلی خود درباره گفتگوهای ژنو و اختلافاتی که باقی مانده است، گزارش دهد. هیئت نمایندگی آمریکا با یوسی کوهن، مشاور امنیت داخلی اسرائیل و دیگر مقامات امنیتی و همچنین مقامات برجسته وزارت خارجه و وزیر دفاع اسرائیل دیدار خواهد کرد.




گردآوری:گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:jamnews.ir


مطالب پیشنهادی:
کارشکنی پاریس ادامه دارد!
مرتضوی برگه بازجویی را پر کرد اما...
پیامک هایی که کابوس زن شد!
ساپورت را اجباری کنیم!
نتانیاهو به پوتین هم تلفن زد