قاتل یاسر عرفات شناسایی شد!!
عضو کمیته مرکزی جنبش فتح تاکید کرد: «کمیته ویژه تحقیق درباره قتل یاسر عرفات، قاتل این رهبر فلسطینی را شناسایی کرده است و برای اطمینان از نتایج تحقیقات به عمل آمده نیاز به زمان دارد.»
عضو کمیته مرکزی جنبش فتح تاکید کرد: «کمیته ویژه تحقیق درباره قتل یاسر عرفات، قاتل این رهبر فلسطینی را شناسایی کرده است و برای اطمینان از نتایج تحقیقات به عمل آمده نیاز به زمان دارد.»

توفیق طیراوی در برنامه ای تحت عنوان «التاسعه» که از شبکه ماهواره ای معا پخش شد، تصریح کرد: «اسرائیل مسئول ترور است؛ ولی ما به دنبال شخصی هستیم که مستقیما اجرای طرح ترور را به دنبال داشته است.»



در تحقیقاتی که در سال 2012 آغاز شد و برای 9 ماه ادامه یافت، یک آزمایشگاه مشهور سوئیسی به بررسی وسایل شخصی عرفات پرداخت و بعد از آزمایش های گوناگون مشخص شد مقادیر زیادی از ماده سمی و پرتوزای پولوتونیم در این وسایل وجود داشته و عرفات تا مدت اندکی پیش از مرگ خود، از آنها استفاده می کرده است.

یاسر عرفات در یازدهم نوامبر 2004 در سن 75 سالگی درگذشت و در رام الله به خاک سپرده شد بدون آنکه بدن وی پیش از تدفین، کالبدشکافی گردد و همین امر، علامت سوال های بسیاری در مورد دلیل موافقت رهبران تشکیلات خودگردان و جنبش فتح با این امر را بر می انگیزد.


گردآوری: گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع: isna.ir

مطالب پیشنهادی:
تصاویری از کودکانی که با طعم خون تربیت می شوند!!
توزیع شیر و ماسک رایگان در اهواز!!
نظر یک مرجع تقلید در مورد تک خوانی زنان!
تندباد 100 کیلومتری در اردبیل!!
اوباما: تهران الان باید تصمیم بگیرد!