دیویدبكام اظهار داشت: وقتی هفته قبل برای بازی دوستانه تیم ملی انگلیس به سویا رفتم و مقابل اسپانیا بازی كردم، تماشاگران حاضر در ورزشگاه به طور پیوسته علیه من شعارهای تند و توهین آمیزی دادند كه تحملش برایم غیر ممكن بود.
بكام افزود: دیدن این وضعیت در ورزشگاه برای من باور كردنی نبود. من با سابقه ذهنی قبلی كه از بازی در تیم رئال مادرید داشتم، تصور میكردم تماشاگران اسپانیایی ادب را رعایت میكنند اما متاسفانه در حین بازی بدترین شعارها را علیه من و خانوادهام سردادند. بخاطر این رفتارشان واقعا متاسف و ناراحت هستم.
این بازیكن تصریح كرد: من در تیم های باشگاهی كه تاكنون بازی و همراه تیم ملی انگلیس به نقاط زیادی در سراسر دنیا سفر كردهام. در همه جا مورد استقبال هوادران واقع شدم. اما نمیدانم در بازی با اسپانیا چرا با من چنین رفتاری شد. آنها با حرف هایشان مرا واقعا آزرده خاطر كردند؛ طوری كه نمیتوانم آنان را ببخشم.
بكام همچنین درباره حضور در میلان خاطرنشان كرد: من هیچ مخالفتی با گالاكسی ندارم. دو سال باشكوه و زیبا را همراه این تیم پشت سر گذاشتم. اما وقتی به میلان آمدم، متوجه شدم در این تیم موثرتر عمل میكنم و به همین دلیل شیفته بازی درمیلان شدم.
این بازیكن عنوان كرد: برای من، خانواده بسیار اهمیت دارد. الان همسر و فرزندانم در امریكا هستند. بدیهی است دوری از آنها برایم سخت است اما وقتی با وجود این همه مشكلات، میبینم در تیمی نظیر میلان كاملا موثر هستم، بیشتر ترغیب به ماندن در این تیم میشوم.
وی تصریح كرد: به هرحال اگر امكان حضورم در میلان به طور كلی فراهم نشود، به گالاكسی باز خواهم گشت.
گردآوری: گروه سرگرمی سیمرغ
www.seemorgh.com/Entertainment
www.seemorgh.com/Entertainment
منبع: baztabonline.com
مطالب جالب دیگر:
پادشاه عربستان، 235 زن دارد!!
پادشاه عربستان، 235 زن دارد!!
بلندترین ناخن دنیا شکست!!
زنی که 60 سال خوابیده زندگی کرد!! (+عکس)
زنی که 60 سال خوابیده زندگی کرد!! (+عکس)
تصاویر زندگی واقعا باورنکردنی یک زن!!
تصویر گربهای با دو چهره!
