یك پسربچه 8 ساله انگلیسی با برداشتن سویچ كامیونی دل به دریا زد و پشت فرمان كامیون نشست و لذت چندین كیلومتر رانندگی با این خودروی سنگین را چشید تا آرزو به دل نماند!
به گزارش زیگو نت، كامیون در كنار یك ساختمان در حال احداث در شهر لانكشایر انگلستان پارك بود و سویچ آن در كنار كامیون روی زمین افتاده بود. این صحنه از دید پسربچه كنجكاو 8 ساله ای كه از محل عبور میكرد، دور نماند!
پسرك سویچ را برداشت ، پشت فرمان كامیون نشست ، آن را روشن كرد و به راه افتاد!
عابرانی كه با حیرت پسربچهای را پشت فرمان این غول چند تنی مشاهده كردند فورا موضوع را به پلیس اطلاع دادند.
پلیس سرانجام پس از چند كیلومتر موفق شد با زبان خوش پسرك را از خر شیطان پیاده كرده تا او كامیون را متوقف كند!
به دلیل سن كم، پسرك از تعقیب قانونی معاف شده اما والدینش قول دادند او را تنبیه كنند!
نایگل اوانز، رئیس پلیس محلی لانكشایر گفت: پسربچههای 8 ساله باید با ماشین كوكی بازی كنند نه اینكه پشت فرمان كامیون بنشینند!
گردآوری: گروه سرگرمی سیمرغ(www.seemorgh.com/entertainment)
منبع:جامجم آنلاین