بستن کروات همیشه یکی از دردسرهای پسرهاست. چون ایرانی ها معمولا از کروات خیلی کم استفاده میکنند و همین موضوع باعث میشه گره کروات زدن رو درست یادنگیرند.

بستن کروات همیشه یکی از دردسرهای پسرهاست. چون  ایرانی ها معمولا از کروات خیلی کم استفاده میکنند و همین موضوع باعث میشه گره کروات زدن رو درست یادنگیرند. در ایران 2 نوع گره کروات خیلی مشهور شده بنام یک گره و دوگره ! اما اگه بخواهید اصل انواع گره های کروات رو بشناسید باید این مقاله رو بخونید

 

ما چهار نوع گره کروات شناخته شده داریم که هر کدام رو جداگانه توضیح میدم و عکسهاشو میذارم تا ببینید:

1 - گره Four-in-hand : این گره متعارف ترین گره کروات است که 80 درصد انی که کروات میبندند از آن استفاده میکنند . این گره خیلی هم ساده و آسان جهت یادگیری است . البته میگن این گره روی لباس های یقه دار خیلی خوب نمی ایستد و بهتر است روی لباس هایی که یقه باریک دارند استفاده شود. همچنین این گره با کروات های پهن خیلی خوب خودشو نشون میده و البته این گره از لحاظ ایستادن روی پیرهن یکمی نامتقارن است.

 

2 - گره Half-Windsor : این گره برای اکثر محیط ها مناسب است و نسبت به مدل four-in-hand رسمی تر است. این نوع بستن باعث ایجاد گره ای متقارن و مثلتی شکل میشود که روی هر نوع لباس و یقه ای خوب بنظر می آید. گره هاف وینسر بهتره با کروات های پهن که الیاف سبک دارند بسته بشه.

 

3 - گره Windsor : این گره برای مکان های خیلی رسمی استفاده میشه و باید با لباس های یقه پهن پوشیده بشه و البته با کروات های جنس سبک . چون اگه جنس کروات شما ضخیم باشه گره شما خیلی گنده به نظر میاد. این نوع گره حسی از شکوه و قدرت رو در خودش نهفته داره و برای جوانان زیر 20 سال مناسب نیست.

 

4 - گره Pratt یا Shelby : این گره خیلی معمولی و بدون تزویره . خیلی تر تمیز و منظم به نظر میاد و روی هر لباس و برای هر محیطی هم مناسب است. یک گره متوسط ، نه به ی گره وینسر و نه به سادگی four-in-hand . در ضمن متقارن هم هست.

 

خوب . نتایج گره های بالا در عکس زیر نمایش داده شده .


منبع:http://shad23.dorblog.com