به گزارش خبرنگار جامجم، در یكی از روزهای خرداد سال 83 یكی از ماموران اداره ثبت احوال پس از دریافت یك گواهی تولد جعلی، با بررسی موضوع متوجه شد، تعدادی از این برگهها پس از ارائه به اداره ثبت احوال، تبدیل به شناسنامه شدهاند.
هنگامی كه اداره ثبت احوال در حال پیگیری و تحقیق در این خصوص بود، چند زوج جوان با مراجعه به پلیس آگاهی شهرری، از ربوده شدن نوزادان خود در بیمارستانهای این منطقه خبر دادند.
بازپرس شعبه سوم دادسرای شهرری و یكی از بازرسان اداره ثبت احوال با بررسی این شكایتها متوجه شدند تاكنون برای 63 نوزاد با گواهی تولد جعلی، شناسنامه صادر شده است. با به دست آمدن این اطلاعات، ماموران با مراجعه به بیمارستانهای صادركننده گواهی فوت نوزادان متوجه شدند برای این نوزادان پرونده بالینی تشكیل نشده است.
تحقیقات پلیسی ادامه یافت تا این كه ماموران ردپای یك باند بزرگ كودكربایی را شناسایی و در اولین اقدام 28 نفر از اعضای این باند را دستگیر كردند كه در تحقیق از آنها معلوم شد زنان سارق این باند به بهانه ملاقات با بیماران، وارد بیمارستانها شده و در یك فرصت مناسب با ربودن كودكان و مخفی كردن آنها زیر چادرشان متواری میشدند و آنها را از طریق واسطهها در اختیار دیگر اعضای باند قرار میدادند تا این افراد برای كودكان شناسنامههای جعلی تهیه و سپس آنها را به فروش برسانند.
در ادامه تحقیقات پلیسی قضایی معلوم شد سركردههای باند یك مرد و زن هستند كه آنها تحت تعقیب قرار گرفتند و یكی از متهمان فراری كه زنی به نام شرمیلا بود، دستگیر و در بازجوییهای پلیسی منكر جرایم خود شد، اما در مواجهه با شاكیان، به جرم خود اعتراف كرد.
اعتراف پرستار دروغین به سرقت و فروش نوزادان
شرمیلا متهم برای ادامه تحقیقات به شعبه ششم بازپرسی دادسرای امور جنایی تهران انتقال یافت و در اظهاراتش به بازپرس قیصری گفت: من به عنوان پرستار وارد بیمارستانها میشدم و پس از حضور در اتاق زایمان، نوزادان را میربودم و در اختیار زنی كه با او آشنا شده بودم، قرار میدادم و او هم نوزادان را به قیمت 3 تا 5 میلیون تومان میفروخت و تمام این معاملهها در مطب یك پزشك در شهرزیبا صورت میگرفت و مرد پزشك بابت فروش هر كودك مبلغی دریافت میكرد.
به دنبال اظهارات شرمیلا، پزشك متخلف اوایل آذر ماه سال 84 دستگیر شد و در بازجوییهای پلیسی گفت: شرمیلا از 3 سال قبل، ربودن نوزادان را شروع كرد و در سرقت نوزادان از بیمارستان نقش اصلی را داشت و من واسطه بودم، به این ترتیب كه زوجهایی را كه بچهدار نمیشدند شناسایی میكردم و با آنها درخصوص تحویل نوزادان قرار ملاقات میگذاشتم و پس از فروش آنها، شناسنامه تهیه میكردیم و تاكنون 80 نوزاد را از بیمارستانهای تهران ربودهایم.
پرونده اعضای این باند پس از اخذ آخرین دفاع، با صدور كیفرخواست به دادگاه ارسال شد و روز گذشته، شرمیلا متهم و چند نفر از همدستانش به شعبه 1143 مجتمع قضایی بعثت تهران منتقل و بابت تهیه شناسنامه جعلی برای نوزادان ربوده شده و گواهی فوت دروغین برای آنها محاكمه شدند و جرایم خود را پذیرفتند.
بنا بر این گزارش، قاضی جهاندار پس از شنیدن اظهارات متهمان و اخذ آخرین دفاع آنها، بزودی حكم قضایی مربوط را صادر میكند.