معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تهران از مرگ یک نفر در تهران بر اثر ابتلا به وبا خبر داد و تصریح کرد: اگر مسئولان هشیار نباشند، وبا در شهریور ماه مشکل ساز خواهد شد.

 

به گزارش ایلنا، دکتر علی رمضان خانی افزود: البته شهروند 75 ساله تهرانی که بر اثر ابتلا به وبا جان خود را از دست داده ، دچار عارضه قلبی و ضعف جسمانی نیز بوده است.

او ماه شهریور را به عنوان زمان پیک بیماری وبا عنوان و اظهار کرد: از این پس باید مردم در رعایت بهداشت فردی و مسئولان در اتخاذ راه های مقابله با این بیماری بیشتر دقت کنند تا با بحران مواجه نشویم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به این سوال ایلنا که "آیا از سلامت منابع آبی تهران می توان اطمینان حاصل کرد؟" گفت: سلامت آب تهران صد در صد است و تا کنون هیچ گونه آلودگی انگلی در آنها مشاهده نشده است.

رمضان خانی در عین حال سلامت آب رودخانه ها را که در شهرهای اطراف تهران به عنوان منابع آب شرب استفاده می شوند، به طور کامل تایید نکرد و گفت: تعدادی از روستاهای اطراف تهران نیز تحت کنترل "آبفا" ی روستاها نیستند.

او به تعداد دقیق این روستاها اشاره ای نکرد و یادآور شد: البته تعداد آنها به تعداد انگشتان دست هم نمی رسد اما همین هم تهدیدی برای سلامت مردم محسوب می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد اظهارات برخی کارشناسان که برخی مزارع سبزیجات اطراف تهران با فاضلاب آبیاری می شوند نیز اظهار کرد: این موضوع را تایید یا تکذیب نمی کنم اما آبیاری مزارع مناطقی که تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی هستند، به این روش انجام نمی شود اما از سایر مناطق اطلاعی ندارم.

این در حالی است که چندی پیش ایرج خسرونیا رئیس جامعه پزشكان متخصص داخلی كشور نسبت به شیوع وبا و بیماریهای اسهالی و روده ای در اثر استفاده از صیفی جات پرورش یافته با آب فاضلاب، هشدار داده و به یکی از رسانه ها گفته بود: آبیاری مزارع سبزی در جنوب تهران با آب فاضلاب انجام می شود.

امسال به دنبال بروز خشکسالی شیوع وبا در کشور افزایش یافته به طوری که تا کنون74 نفر در كشور به بیماری وبا مبتلا شده‌اند که چهار نفر آنها به علت درمان دیرهنگام جان خود را از دست دادند.