به گزارش ایسکانیوز، توفان «فی» که با بارش شدید باران و جاری شدن سیل همراه بود طی پنج روز اخیر ایالت «فلوریدا» در جنوب شرق امریکا را در نوردید.
به دنبال این رخداد جوی ، کشتزارها و هزاران خانه ، ویران و برق ، تلفن و ارتباط جاده ای ده ها شهر، قطع شد.
سربازان ارتش در کنار پلیس و آتش نشانان از زمین و آسمان به یاری آسیب دیدگان شتافته و تاکنون جنازه های دست کم 12 قربانی را پیدا کرده اند.
توفان ، زندگی بسیاری از مردم را فلج کرده است و افزون بر10 هزار نفر مجبور به ترک خانه های خود شده اند.گزارش ایسکانیوز می افزاید، تلاش کمک رسانان آمریکایی برای یافتن ناپدید شدگان در شرایطی ادامه دارد که سیل در جنوب کشور آفریقایی «چاد» نیز دست کم سه قربانی گرفته و ده ها هزار بی خانمان بر جا گذاشته است.
کانون سیل مرگبار ، شهرک «صحر» در جنوب «چاد» است که هزاران خانه را متلاشی کرده است. در همین حال سازمان ملل متحد تصریح کرد، سیل ناشی از باران های موسمی در غرب آفریقا 200 هزار نفر را مجبور به مهاجرت کرده است.