تنها بازمانده باند آدم خوارها بازداشت شد. این مرد مخوف كه 3 سال قبل بعد از دستگیری متواری شده بود، برای آنكه توسط پلیس شناسایی نشود همیشه روی بینی خود چسب بزرگی را می‌چسباند.

 

به گزارش همشهری ، هفته گذشته وقتی ماموران گشت پلیس در خیابان یوسف آباد در حال گشت‌زنی بودند، متوجه مرد جوانی شدند كه با چابكی از ترك یك موتور سیكلت پایین پریده و بعد از گشودن در خودرویی كه پشت چراغ قرمز متوقف شده بود، كیف دستی راننده را ربود.
وی سپس با رساندن خود به همدستش كه سوار بر موتور در انتظار او بود به سرعت فرار كرد.  با مشاهده این صحنه، ماموران وارد عمل شدند و به تعقیب سارق و همدستش پرداختن و در جریان یك عملیات تعقیبی آنها را به محاصره درآوردند و دستگیر كردند.
با دستگیری این مرد، وی ابتدا خود را با هویتی جعلی معرفی كرد اما وقتی برای انجام بازجویی‌های تخصصی به اداره آگاهی انتقال یافت، ماموران پلیس به سرعت او را كه از اعضای فراری یكی از مخوف‌ترین باندهای كیف قاپی پایتخت مشهور به باند آدم خوارها بود، شناسایی كردند.

سرهنگ محمدیان درخصوص این پرونده گفت: جوان متهم كه چند سال قبل با اعضای باند سرقت و كیف قاپی معروف به آدم خواران بازداشت شده بود، درمراحل قضائی توانست با قرار وثیقه از زندان خارج شده و فرار كند. وی در سال‌های فرار خود برای آنكه از سوی پلیس شناسایی نشود، همیشه روی بینی خود مانند افرادی كه جراحی پلاستیك انجام دادند چسب می‌زد تا بدین ترتیب با تغییرقیافه  شناسایی نشود وماموران گشت نیز قادربه شناسایی وی  نباشند.