جوان متهم به سرقت خودرو در شرق تهران در حين سرقت خودرو دستگير شد.
 

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، شامگاه روز 26 خرداد سال‌جاری مأموران كلانتری 127 نارمك از وقوع یك فقره درگیری و نزاع با خبر شدند.
مأموران با حضور در محل دریافتند دو مرد جوان با یكدیگر درگیر شده‌اند كه در این درگیری مرد 32 ساله از جوان 26 ساله شاكی بوده و مدعی است این جوان قصد سرقت خودرو‌اش را داشته‌است.
رضوانفر دادیار شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران در خصوص این پرونده گفت: پیمان 32 ساله مدعی شد زمانی كه قصد رفتن به منزل را داشته متهم با نزدیك شدن به خودرو وی اقدام به سرقت خودرو‌اش كرده اما با كمك شهروندان موفق شده متهم را دستگیر كند.
وی ادامه داد: متهم در بازجویی مدعی شد من را مأموران به اشتباه دستگیر كرده‌اند و من خود از شاكیان این پرونده هستم در حالی كه این ادعا صحت نداشته و شاهدان وی را شناسایی كرده‌اند.
دادیار شعبه چهارم دادسرای امور جنایی تهران گفت: تحقیقات درخصوص سابقه این فرد همچنان ادامه دارد.