حبیب الله عسگراولادی در خصوص ملاقات اخیرش با رئیس جمهوری گفت...


دبیركل جبهه پیروان خط امام و رهبری درباره جلسه خود با رئیس جمهور گفت: به رئیس جمهور گفتم یكی از مسایل تولی به ولایت است كه برخی همراهان شما در تولی به ولایت امتحان خوبی پس نمی‌دهند؛ شما مراعات می‌كنید اما آنها مراعات نمی‌كنند.

حبیب الله عسگراولادی در گفتگو با فارس در خصوص ملاقات اخیرش با رئیس جمهوری گفت: خواست بنده از ایشان این بود كه مجموعه‌ جبهه پیروان خط امام و رهبری با ایشان دیداری داشته باشند و درباره مسائل روز بحث‌های طلبگی صورت گیرد و آقای احمدی نژاد نیز قبول كرد و گفت كه آقای عسگراولادی هر فردی را تایید كند من با آنها ملاقات می‌كنم؛ لذا من از ایشان درخواست ملاقات شخصی نكردم.

عسگراولادی با بیان اینكه در این جلسه به رئیس جمهور گفتم كه دو مسئله برای ما مطرح است، گفت: موضوع اول تولی به ولایت است كه همراهان شما و همفكران شما در تولی به ولایت امتحان خوبی پس نمی‌دهند؛ شما مراعات می‌كنید اما همراهان شما مراعات نمی‌كنند و مجموعه ما نگران این هستند كه تولی به ولایت از درون دولت و یا كنار دولت سست شود.

وی موضوع دوم صحبت با رئیس جمهور را وحدت اصولگرایان عنوان كرد و افزود: به ایشان گفتم خودمانی صحبت كنیم، پاسخی برای نوآوری و كشمكش‌های شما (سه رئیس قوه) كه هر سه اصولگرا هستید، نداریم، چراكه ما مدافع شما هستیم.

دبیر كل جبهه پیروان خط امام و رهبری بیان‌كرد: آقای حبیبی (دبیر كل حزب موتلفه) هم در این نشست حضور داشت و خیلی صریح این انتقادات را كه به اطرافیان ایشان از جمله به آقای مشایی مربوط می‌شد، مودبانه و متین بیان كرد و رئیس جمهور هم با یك تلقی بسیار خوب پاسخ دادند.

عسگراولادی به سخن آقای حبیبی اشاره كرد كه به رئیس جمهوری گفت: شما در انتخابات مجلس هشتم از اصولگرایان دعوت كردید تا با یكدیكر نشست داشته باشیم كه این كار بسیار مثبتی بود و بنده صحبت آقای حبیبی را قطع كردم و گفتم كار بسیار شجاعانه‌ای بود چرا كه شخص رئیس جمهور نمی‌بایست این كار را انجام دهد ولی شما شجاعانه این كار را كردید و اصولگرایان را دعوت كردید و در شرایط كنونی نیز برای اینكه مردم گمراه نشوند، نیاز است كه شما یك شرایط جدیدی را پدید آورید.

دبیر كل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: رئیس جمهور پاسخ داد كه باید اصولگرایی را باز تعریف كنیم.

عسگراولادی ادامه داد: به رئیس جمهور گفتم كه اصولگرایی‌ای كه یك طرف آن آقای هاشمی رفسنجانی و طرف دیگر آن آقای احمدی‌نژاد باشد، مطلوب نیست و با مزاح به ایشان گفتم كه احمدی‌نژاد می‌گوید تعداد اندكی اصولگرا هستند و هاشمی می‌گوید كه همه اصول‌گرا هستند و سپس رئیس جمهور گفت كه اصولگرایی چیست و چه كسی باید تعریف كند كه به ایشان گفتم « مقام معظم رهبری»؛ چراكه شما و آقای هاشمی تعریف خاص خود را از اصولگرایی دارید و تعریف رهبری از اصولگرایی، فوق‌ همه جناح‌ها است.

وی در ادامه این گفتگو با تاكید بر ضرورت اتحاد در جامعه و با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب درخصوص فریضه بودن وحدت، اظهارداشت: هیچ مسئله مبهمی امروز باقی نمی‌ماند مگر اینكه از ولی‌فقیه فاصله بگیریم و در حال حاضر به جهت وجود ولی فقیه، مسلمین و اهل ایمان در ایران و جهان در بهترین مواضع هستند.

دبركل جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: ما از صدر انقلاب چند نمونه از اختلاف سلیقه خواص را شاهد بوده‌ایم و این مسئله جدیدی نیست، اما آنچه كه مردم را نگران می‌كند، رسانه‌ای كردن اختلاف‌سلایق در میان خواص است و موجب شادشدن دشمن می‌شود.

عسگراولادی ادامه داد: طبیعی است كه رئیس‌جمهور سلیقه‌ای در اجرا داشته باشد و رئیس مجلس نیز در تقنین و قانون‌گذاری سلیقه‌ای مخصوص به خود را اعمال كند و حتی این دو قوه سلیقه‌ای غیر از رئیس قوه قضائیه داشته باشند، اما این اختلافات را باید خصوصی حل كنند و نباید به رسانه‌ها منتقل كنند.

وی ادامه داد: در مقابل نیز رسانه‌ها نباید به این اختلافات دامن بزنند؛ چراكه هر جرقه‌ای از این اختلاف‌ها در رسانه‌ها به وجود آید، قبل از آنكه دوستان آن را بشنوند، دشمنان متوجه آن می‌شوند.

دبیر كل جبهه پیروان خط امام و رهبری به دیدارهای اخیر خود با رئیس‌جمهور، رئیس‌مجلس و رئیس قوه قضائیه اشاره كرد و گفت: اصلاً موضوعات سه قوه نگران كننده نیست و هركدام از آنها استدلال‌های خود را دارند.

عسگراولادی در همین زمینه افزود: به عنوان مثال رئیس‌جمهور می‌گوید مجلس بدون نظرخواهی از دولت قوانین را تصویب می‌كند و رئیس مجلس و اعضای هیئت رئیسه نیز اعلام می‌كنند كه دولت قبل از اینكه لایحه‌ای را بفرستد از مجلس نظرخواهی نمی‌كند و رئیس قوه قضائیه چون ناظر بر اجرا است، به هر دوی آنها اشكال دارد.

وی با بیان اینكه با شنیدن استدلال‌های روءسای قوا جای نگرانی وجود ندارد، تصریح كرد: هیچ یك از سه قوه حرف بی‌ربطی نمی‌زنند، اما وقتی رسانه‌ای می‌شود رسانه‌ها روی آن بافت جدیدی می‌گذارند كه این بافت جدید فاصله بین انها را نشان می‌دهد.

این فعال سیاسی با اشاره به اینكه همان اختلاف سلیقه از سوی رسانه‌ها نشان داده نمی‌شود، بلكه آن بافت جدید فاصله ایجاد می‌كند، افزود: این موضع رسانه‌ها بعضی وزرا را به موضع‌گیری وادار می‌كند و برخی نمایندگان مجلس و حتی روسای قوا را به موضع‌گیری می‌اندازد.

عسگراولادی در پاسخ به سوالی درخصوص فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینكه رسانه‌های مغرض مثل جنگ احزاب جمع شده‌اند و با هم متحد هستند تا دولت را بكوبند، گفت: تندروی توسط بعضی از رسانه‌های منسوب به رئیس‌جمهور، قوه قضائیه و مجلس صورت می‌گیرد كه آنها خود نیز راضی نیستند.

وی افزود: برخی روزنامه‌ها را نمی‌توان گفت كه وحی منتشر می‌كنند بلكه آنها بافتی روی این مسائل می‌گذارند و این مثال‌ها غیر از آن است كه فقط بگویم اصلاح‌طلب‌ها و زنجیره‌ای‌ها در مطبوعات این كار را می‌كنند.

عسگر اولادی در همین خصوص به مواضع اصلاح‌طلب‌ها و روزنامه های زنجیره‌ای‌ اشاره كرد و ادامه داد: آنها تنها نیستند بلكه شریك افراطی دارند و شریك افراطیشان در مجموعه اصولگرایان است كه باید خودشان را كنترل كنند.

این فعال سیاسی اصولگرا افزود: اگر به فرمایشات مقام معظم رهبری دقت كنیم همین مسئله را فرمودند كه «این برادرانی كه با ما بودند و الان نیستند و نگفتند فتنه‌گرانی كه فتنه كردند» لذا من معتقدم برخی اصلاح‌طلبان قابل اصلاح هستند.

عسگراولادی در خصوص جدایی طیف‌ اصلاح‌طلبان معتقد به اسلام، نظام و قانون اساسی، با سران فتنه، به فرمایش مقام مظم رهبری اشاره كرد و اظهارداشت: تعدادی از جوان‌های ما به سوابق اشخاص نگاه می‌كردند اما دیدند كه آنها سوابق خود را مراعات نمی‌كنند.

وی اضافه‌كرد: كسی كه دبیر شهرستان یك حزب یا یك مجموعه انتخاباتی بوده و یا حرف‌های نادرست بسیاری زده است و اكنون اعلام می‌كند كه من اصول را قبول دارم، ما نباید بگوییم كه تو اصول را قبول نداری.

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری اضافه كرد: اگر كسانی در زندان می‌گوید كه ما اشتباه كردیم و تقلبی نشده، نباید به آنها بگویید كه دیروز چه غلط‌هایی كرده‌اید چراكه این حرف را هم قبلا رهبر معظم انقلاب چراغش را روشن كرده است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تاكتیك بودن این اقدامات فتنه‌گران بعد ازطردشدن از میان مردم برای بازیابی چهره خود بیان‌داشت: همان‌گونه كه خداوند در قرآن می‌فرمایند «اینها چون در تنگنا قرار گرفته‌اند‌، می‌گویند ما ایمان آوردیم» در حالی‌ كه نباید گفت مومن نیستید، لذا باید اجازه داد از این حالت بیرون آیند.

عسگر اولادی با بیان اینكه دشمن امید زیادی به جریان فتنه بسته بود، عنوان‌كرد: دشمن در حال حاضر امید سابق را ندارد؛ چراكه بسیاری از افرادی كه در مجموعه فتنه‌گران قرار داشتند راه خود را جدا كردند و این اشخاص خطاكار به خطای خود اذعان دارند.

دبیركل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به موضوع « توٌابین»، یادآور شد: شهید لاجوردی آنها را به نمازجمعه می‌آورد و به «دریاچه تار» می‌برد و خودش نیز همراه آنها می‌رفت، شهید لاجوردی از من خواست یك شب از سال به اوین بروم و برای توٌابین صحبت كنم كه در آن سخنرانی برق رفت و پس از روشن شدن فضا دیدم كه لاجوردی مثل نگین انگشتر وسط توٌابین نشسته است.

وی ادامه داد: بنده گفتم شما به چه اعتمادی بین آنها نشسته‌اید چرا كه ممكن است تعدادی از آنها متعرض شوند و در تاریكی شما را خفه كنند و ایشان در جواب گفت كه شما این جوان‌ها را نمی‌شناسید و آنها فریب خورده بودند و در حال حاضر نیز بعضی‌ از همان توابین اكنون در مسئولیت‌های خود سالیان درازی است كه در كشور خدمت می‌كنند.

عسگر اولادی همچنین در خصوص اوضاع این جبهه، تصریح‌كرد: جبهه پیروان خط امام و رهبری از 14 تشكل، تشكیل شده كه 10 زیر مجموعه آن كاملا با یكدیگر منسجم هستند، دو تا از چهار تشكل مهمان هستند و دو عضو دیگر نیز، نظرات خاص خود را دارند؛ اما هرگاه جمع به یك توافق كلی برسد، همه آنها به آن عمل می‌كنند.

وی به عنوان دبیركل جبهه پیروان خط امام و رهبری از این تشكل‌ها ابراز رضایت كرد و گفت: اعضا زیرمجموعه جبهه نیز با انتخاب مجدد بنده در ماه گذشته، رضایت خود را نشان دادند.

عسگراولادی اضافه كرد: اساسنامه جبهه پیروان نیز در مرحله مطالعه و پیگیری است و به علت اینكه تعدادی تشكل جدید (دانشگاهی، حقوقی و قضایی و دو مجموعه خواهران) خواستار عضویت در جبهه هستند، در حال مذاكره و سپس تكمیل آن هستیم.

 

 گردآوری: گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:farsnews.com