تنها هفت روز دیگر به اجرای حكم اعدام "ترزا لویس " باقی مانده است.
 

به گزارش فارس،  این زن آمریكایی كه از ناتوانی ذهنی رنج می‌برد قرار است از طریق تزریق مواد سمی در یكی از زندان‌های ایالت ویرجینیای آمریكا اعدام شود.

قاضی دادگاه، ترزا را با وجود نارسایی ذهنی "طراح نقشه " قتل‌ها معرفی كرده است در حالی كه به شهادت پزشكان قضایی آمریكا این زن 41 ساله با وجود اختلالات روانی خاص، نمی توانسته است طراحی و سازماندهی این قتل را انجام داده باشد.

"
كن كوچینلی "، دادستان ویرجینیا علت صدور حكم اعدام ترزا را ماهیت خشن جنایت و ارتكاب زنا توسط وی عنوان كرده است. ترزا همچنین به اجیر كردن دو مرد برای ارتكاب به این قتل متهم است.

"
ماتیو شالنبرگر " یكی از دو مردی است كه قتل را انجام داده است. او طی نامه‌ای كتبی به هم‌سلولی خود در زندان نوشت كه وی ترزا را كنترل و مدیریت كرده است، چون وی به پول حاصل از بیمه او برای راه‌اندازی یك كار در نیویورك نیاز داشت است.

در این نامه آمده است: من ترزا را در "والمارت " در "دانویل " ملاقات كردم. از زمانی كه من وی را دیدم، متوجه شدم كه ترزا شخصی است كه به راحتی می‌شود او را مدیریت و كنترل كرد. كشتن "جولیان " و "چارلز لویس " [همسر و ناپسری ترزا لویس]در كل ایده من بود. من به پول نیاز داشتم و ترزا یك هدف آسان بود.

شالنبرگر سه سال بعد در زندان خودكشی كرد و از آن زمان به بعد وكلای مدافع ترزا نتوانسته‌اند از این نامه به عنوان یك مدرك در دادگاه استفاده كنند.

مدارك ارائه شده توسط روانشناسان قضایی تایید می كند كه اگر ترزا لویس مرتكب قتل هم شده باشد دادگاه نمی تواند او را به اعدام محكوم كند. ترزا دچار "جنون ادواری " بوده و كسی كه دچار جنون ادواری است، در صورت ارتكاب جرم، براساس قوانین بین‌المللی باید تبرئه شود چرا كه متهمی كه مجنون است، قطعا در زمان ارتكاب جرم اختیار ندارد.

نكته جالب توجه دیگر در مورد پرونده ترزا لویس این است كه با وجود شرایط خاص پرونده وی و مدت 7 سالی كه او در زندان به سر برده است رسانه های آمریكا در این مورد سكوت كرده‌اند.

زمان زیادی از شروع هجمه گسترده رسانه‌ای آمریكا علیه حكم سكینه محمدی نمی‌گذرد. پروند ترزا لویس صرفنظر از مسئله عقب ماندگی ذهنی وی، شباهت زیادی با پرونده سكنیه محمدی دارد با این تفاوت كه تردیدی در گناهكار بودن محمدی وجود ندارد و جرم او مسجل شده است ولی در مورد پرونده ترزا شبهات زیادی وجودی دارد.

اما مقامات و رسانه های آمریكا به خاطر دشمنی با ایران با پرداختن به پرونده سكینه محمدی تلاش كردند از وی یك قهرمان حقوق بشری بسازند. این در حالی است كه سازمان‌های مدعی حقوق بشر اكنون با گذشت بیش از 7 سال در قبال پرونده ترزا زبان در كام گرفته و هیچ فریادی را بر نمی‌آورند. این خود گویای رفتار دوگانه نظام سلطه با موضوعات مطرح در كشورها است.

23
سپتامبر ترزا لویس قرار است اعدام شود و آخرین آروزی او در روز اعدام می‌تواند این باشد كه ای كاش در كشوری با سیستم قضایی و رسانه ای زندگی می كرد كه به جای مداخله در امور داخلی سایر كشورها و جو سازی‌ها، صدای مردم كشور خود را می‌شنید.

 

گردآوری: گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:farsnews.com