مایک هانکاک، یکی از نمایندگان پارلمان انگلیس به سوء استفاده جنسی از یک زن ناتوان ذهنی که برای دریافت کمک به وی مراجعه کرده بود، متهم شد.


به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روزنامه دیلی تلگراف،این نماینده مجلس متهم است که به این زن 36 ساله که برای دریافت کمک به او مراجعه کرده و دچار ناراحتی های ذهنی نیز بوده، هدایایی چون عطر و لباس داده و حتی او را به ضیافت شام در مجلس دعوت کرده و در عوض درخواست‌های غیراخلاقی به او ارائه کرده است.

بر اساس این گزارش،این زن که خواسته نامش فاش نشود اعلام کرده که در ماه اکتبر 2009 به این نماینده مجلس مراجعه کرده و از همسایه اش که برای وی ایجاد مزاحمت کرده، شکایت کرده است.
به گفته این زن،از آن زمان به بعد، مایک هانکاک،به بهانه های مختلف به خانه وی مراجعه کرده و یا با وی تماس داشته است.گفتنی است،اکنون پلیس در حال بازجویی هانکاک است ولی هنوز حکم دستگیری وی صادر نشده است.

  

 
گردآوری: گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:yjc.ir