در ساری طی مراسمی از خدمات کردان تقدیر خواهد شد.
 

به گزارش «فردا» در حالی که سایت محلی شمال نیوز در خبری اعلام کرد جمعی از مردم و دوستداران علی کردان در مازندران قصد دارند با برپایی مراسمی در شهرستان ساری از خدمات و تلاشهای علی كردان وزیر سابق كشور در طول 30 سال تلاش در انقلاب اسلامی قدردانی كنند.

بنابراین گزارش قرار است این مراسم با حضور مهمانان ویژه ، شخصیتهای ملی كشوری و محلی از جمله چند وزیر و یكی از معاونین رئیس جمهور برگزار شود.

به نوشته شمال نیوز به نظر می رسد با توجه به مباحث مطرح شده در مورد كردان، برپایی چنین مراسمی ، بار دیگر وی را در كانون توجه رسانه های داخلی و خارجی قرار دهد.

گفتنی است دوستداران کردان با تشکیل ستادی به ریاست سید رمضان شجاعی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی و دبیری مهندس رضایی مدیرعامل سابق شرکت جنگل های قدس ، خود را آماده برپایی این مراسم نموده اند و طبق اخبار رسیده كردان موافقت خود را با حضور در این مراسم اعلام كرده است.

به نوشته این سایت محلی برخلاف بسیاری از شخصیت های ملی، كردان با توجه به خدمات ارزنده به مردم مازندارن در سمت هایی چون وزیرکشور ، قائم مقام وزارت نفت ، معاونت صدا وسیما ، معاونت وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه ای از محبوبیت خاصی برخوردار است.

اما دریانیوز از سایت های دیگر محلی این استان نوشته است: برخی از نزدیكان علی كردان در تلاشند تا وی را از حضور در این مراسم منصرف نمایند اما تا لحظه مخابره خبر موفق به انجام این كار نشده اند . تلاشها در این رابطه ادامه دارد.

قرار است این مراسم در روز 24 اسفند در تالار هلال احمر شهرستان ساری برگزار گردد.

 

گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news