به گزارش اتابناک، این نامگذاری غیرمتعارف در حالی انجام شده است که اسامی اسطوره ای ایرانی همچنان در گنجینه ها خاک می خورند و تنها وقتی کشورهای عربی نام این بزرگواران را به نفع خود ضبط می کنند هیاهوی کم رمقی در مجامع فرهنگی شکل می گیرید.
دراین حال دهها شخصیت حقیقی - و نه ساخته و پرداخته ذهن نویسندگان کره ای - در تاریخ ایران وجود دارند که فداکاری ها و شجاعتهای انها به تنهایی چندین برابر امثال جومونگ است.
بوستان جومونگ وجود خارجي ندارد
جايي به اسم «بوستان جومونگ» در تهران وجود خارجي ندارد.
وبلاگ فرورتيش رضوانيه نوشت: ظهر روز شنبه 11 مهرماه براي تهيه گزارش دوربين مخفي ويژهنامه «همشهري زندگي» كه درباره نامگذاري خيابانها و پاركها بود، براي دقايقي از مردم خواستيم نظرشان را درباره «بوستان جومونگ» بگويند و براي اين كار، تابلويي با آن اسم را ساختيم.
تابلوي «بوستان جومونگ» تنها براي 20 دقيقه در معرض ديد شهروندان بود، اما به دنبال تماسهاي مكرر مردم با سامانه 137 براي اعتراض به اين نامگذاري، تيمي از شهرداري منطقه 7 تهران به «بوستان مادر» در تقاطع خيابان مطهري و سهروردي كه تابلوي آن را دستكاري كرده بوديم، اعزام شدند تا ماجرا را پيگيري كنند.
كسي تصور نميكرد در كمتر از نيم ساعت «بوستان جومونگ» تبديل به جنجال و جرياني عليه شهرداري تهران شود. همچنين بر خلاف آن كه گفته ميشود سريال كرهاي جومونگ در ايران طرفداران زيادي دارد و بازيگر آن نقش نيز اخيرا با بودجهاي چند ميليارد تومان به ايران سفر كرد، اما واكنش مردم اثبات كرد كه آنها از سر ناچاري و براي گذراندن وقت خود به تماشاي چنين سريالهاي سطح پاييني تن ميدهند و آن را عميقا دوست ندارند.
امروز عكس آماتوري «بوستان جومونگ» قلابي، با استقبال برخي سايتهاي خبري و جنجالسازي عليه شهرداري تهران همراه شد در حالي كه سفر با هزينه ميلياردي بازيگر نقش جومونگ به ايران، اين چنين مورد توجه قرار نگرفت.
گردآوری:گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
www.seemorgh.com/news
منبع:tabnak.ir