برخی از بيماری‌هايی كه در گذشته موجب معافيت می‌شد و امروز امكان درمان دارد را در نظر گرفته‌ايم و شامل معافيت نمی‌شوند.

 

رئیس سازمان وظیفه عمومی نیروی انتظامی گفت: طبق قانون جدید مواردی از معافیت پزشكی همچون ایدز، به موارد معافیت افزوده شد و در برخی بیماری‌ها همچون بیماری باری‌كوسل در صورت درمان از معافیت‌ها كاهش یافت.
به گزارش ایلنا، سردار محمدجواد زاده‌كمند در حاشیه نمایشگاه مركزی هفته ناجا در جمع خبرنگاران گفت: سازمان وظیفه عمومی هر زمان احساس كند كه فردی قصد دارد خلاف قانون اقدام به گرفتن معافیت پزشكی یا كفالت كند، برخورد و در شورای عالی بررسی می‌كند، گفت: سال گذشته با چهار هزار و 300 مورد از این تخلف‌‌ها برخورد شد. در مورد كارت هوشمند معافیت نیز اولین سری برای مشمولان واجد شرایط معافیت به فرزندی صادر می‌شود و امیدواریم در دو ماه آغازین ارائه كارت هوشمند به تمام 260 هزار واجد شرایط معافیت به فرزندی كارت هوشمند ارائه شود.
وی افزود: قانون جدید وظیفه عمومی به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده و در صورت تائید شورای نگهبان، از روز ابلاغ، تاریخ و مدت خدمت سربازی بر مبنای دوره جدید است كه كاهش می‌یابد.
به گفته او در حال حاضر برای مشمولان دیپلم و زیردیپلم درجه عینك 8 و برای مشمولان فوق‌دیپلم و بالاتر از آن درجه عینك 10 مشمول معافیت پزشكی می‌شوند.
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا خاطر نشان كرد: برخی از بیماری‌هایی كه در گذشته موجب معافیت می‌شد و امروز امكان درمان دارد را در نظر گرفته‌ایم و شامل معافیت نمی‌شوند اما برخی بیماری‌ها همچون ایدز به معافیت‌ها افزوده شده‌اند.
زاده‌كمند با اشاره به تصویب تهران اصلاح برخی مواد وظیفه عمومی از سوی مجلس شورای اسلامی گفت: مكانیزه كردن كامل مجموعه و هر سه پاسخگویی حضوری، كاهش مدت رسیدگی به پرونده‌ها و خوشایندسازی خدمت وظیفه از برنامه‌های ما است.
او در پاسخ به سئوال ایلنا در رابطه با جذب سربازان عمومی برای هر منطقه یا استان گفت: روند توزیع به این شكل است كه تلاش می‌كنیم مشمولان را به اولین مركز بفرستیم و این اقدام نیز صورت گرفته و به شكل سیستمی این كار انجام می‌شود.
وی افزود: تلاش می‌شود كه مشمولان برای آموزش به استان محل سكونت منتقل شوند و در صورت نبودن مركز آموزش یا ظرفیت كافی به استان‌های هم‌جوار انتقال یابند اما موضوع مهم آمایش سرزمینی مراكز آموزشی نیروهای مسلح است كه توزیع مراكز یكسان نیست.
زاده‌كمند خاطر نشان كرد: در برخی استان‌ها ظرفیت‌های زیادی داریم كه بیشتر از مشمولان آن استان است.
زاده كمند تصریح كرد: در قانون جدید توسعه واگذاری سرباز به دستگاه‌ها را پیش‌بینی كرده‌ایم و پیش‌بینی شد كه سهم دستگاه‌های مختلف افزایش یابد. در حال حاضر بیش از 126 دستگاه دولتی از تخصص و توان مشمولان وظیفه استفاده می‌كنند و بیش از هزار و 400 محقق و پژوهشگر سرباز در راستای موضوعات پژوهشی فعالیت می‌كنند.
زاده‌كمند ادامه داد: شورای پزشكی برای هشت كشور تعیین و ابلاغ شده كه در این كشورها پزشك‌ها معرفی می‌شوند و عملا كار رسیدگی پزشكی در آن كشورها آغاز می‌شود.
 
 
گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:ilna.ir