رئيس پليس مهاجرت و اتباع خارجی نيروي انتظامی از راه‌اندازی سيستم انگشت‌نگاری از گردشگران خارجی در فرودگاه‌های امام خمينی (ره) و كيش طی هفته آينده خبر داد.

 

به گزارش خبرنگار اجتماعی فارس، سرهنگ رضاییان، امروز در مراسم ستاد تسهیلات سفرهای كشور گفت: به منظور ارائه تسهیلات پیش از سفر به جهانگردان خارجی با هماهنگی وزارت خارجه قرار است، از این پس ویزا به‌ صورت اینترنتی در زمان كوتاهی به‌ دست گردشگران برسد كه با اجرای این طرح، پلیس مهاجرت و اتباع خارجی، تمام مسایل و مشكلات احتمالی مسافران را پیش از ورود به كشور می‌تواند برطرف كند.
وی در ادامه یكی دیگر از طرح ها را برای ایجاد اطمینان خاطر، آرامش و برخورد مناسب با گردشگران، ایجاد سامانه تسهیلات گذرنامه‌ای در گیت‌های هوایی، دریایی و زمینی عنوان كرد و گفت: از این طریق علاوه بر كنترل اطلاعات مربوط به اتباع خارجی، گزارش‌های متنوع و سودمندی را درباره‌ آمار گردشگران به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری یا دیگر دستگاه‌های مربوط می‌توانیم ارائه كنیم.
رئیس پلیس مهاجرت و اتباع خارجی نیروی انتظامی با اشاره به راه‌اندازی سیستم انگشت‌نگاری دیجیتالی برای گردشگران خارجی در چارچوب رفتارهای متقابل كشورها با یكدیگر خبر داد.
سرهنگ رضائیان از راه‌اندازی بانك اطلاعاتی جهانگردان با هدف تأمین امنیت خبر داد و گفت: در این بانك اطلاعاتی علاوه بر جمع‌آوری اطلاعات اولیه‌ جهانگردان، تلاش خواهیم كرد تا در مسیرهای حركت این افراد با هماهنگی پلیس راهور ناجا و بخش‌های مختلف پلیس مهاجرت در استان‌ها، خط سیر این افراد را پیگیری و كنترل كنیم تا از بروز هر گونه مشكل احتمالی برای آن‌ها جلوگیری شود.
وی به تمدید روادید در كم‌ترین زمان، تهیه‌ سند مسافرتی برای جهانگردان با هدف پیگیری مشكلات آن‌ها و راه‌اندازی كیوسك اطلاع‌رسانی اتباع خارجی در سطح شهرها اشاره كرد و گفت: به‌زودی دو كیوسك اطلاع‌رسانی اتباع خارجی در اصفهان و شیراز آغاز به فعالیت خواهند كرد.
سرهنگ حسینی، معاون عملیات ترافیك پلیس راهور ناجا، نیز در این مراسم گفت: در طرح تابستانی پلیس راهور ناجا، ستاد مدیریت ترافیك در استان‌ها با مسئولیت فرمانده‌ انتظامی هر استان درنظر گرفته شده است.
وی در ادامه اظهار داشت: برای ایجاد امنیت مسافران تلاش كرده‌ایم، با همكاری شهرداری‌ها محل اسكان مسافران را در نقاطی كه از نظر امكانات بهداشتی و عمومی در جای مناسبی هستند، در نظر بگیریم تا پوشش ترافیكی و از جهت امنیت بر آن‌ها كنترل داشته باشیم.
سرهنگ روحی، مشاور رئیس پلیس راهور ناجا نیز در این مراسم مناسب نبودن جاده‌ها و محورهای مواصلاتی را از مهم‌ترین عوامل مرگ و میر مردم در سفرها اعلام كرد و گفت: حدود 1500 نقطه‌ حادثه‌خیز در كشور وجود دارد كه تعداد‌ آن‌ها ثابت نیست و نیازمند اصلاح هندسی است.
سرهنگ نوری‌فر، جانشین پلیس راهور ناجا نیز پیشگیری از تصادف‌ها و روان‌سازی عبور و مرور را دو وظیفه‌ عمده‌ پلیس ناجا اعلام كرد و گفت:
اعمال ممنوعیت و محدودیت ترافیكی، كنترل نامحسوس رانندگان، استفاده از تجهیزات الكترونیكی،نصب GPS و كنترل ناوگان مسافربری عمومی از طریق استقرار مدیر فنی، از پیش‌بینی‌های انجام‌شده برای مسافرت‌های تابستانی است.
میعادفر، معاون اورژانس كشور نیز در این مراسم گفت: 880 پایگاه امدادی اورژانس و هلال احمر در جاده‌ها مستقر خواهند شد و در نواحی ساحلی شمال كشور نیز برای شنای گردشگران، پایگاه‌های امدادی خاصی را با همكاری هلال احمر در نظر گرفته‌ایم.