در جدیدترین رنکینگ باشگاه‌های جهان استقلال با چهار پله سقوط در جایگاه 137 جهان و پنجم و پرسپولیس با 15 پله صعود در رده 421 آسیا و بایرن مونیخ همچنان درصدر جهان قرار گرفت.
در جدیدترین رنکینگ باشگاه‌های جهان استقلال با چهار پله سقوط در جایگاه 137 جهان و پنجم و پرسپولیس با 15 پله صعود در رده 421 آسیا و بایرن مونیخ همچنان درصدر جهان قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از سایت Footballdatabase جدیدترین رده بندی باشگاه های جهان اعلام شد براساس این رده بندی بایرن مونیخ، بارسلونا و رئال مادرید به ترتیب عناوین اول تا سوم بهترین باشگاه های فوتبال جهان را به خود اختصاص دادند. 
 
در ادامه این رده بندی تیم استقلال با امتیاز 1558.78 با سه پله سقوط در رده 137 جهان و پنجم آسیا، باشگاه سپاهان با امتیاز 1548.73 در رده هفتم آسیا و با شش پله سقوط در رده 152 جهان باشگاه تراکتور با امتیاز 1484.20 با دو پله سقوط در رده 279 جهان و 18 آسیا، پرسپولیس با امتیاز 1440.38 با 15 پله صعود در رده 421 جهان و یک پله صعود در جایگاه 38 آسیا قرار گرفتند. 
 
باشگاه های کوانگژو چین، باشگاه الاهلی، اف سی سئول و الشباب عناوین اول تا چهار آسیا را به خود اختصاص دادند.



گردآوری : گروه ورزش سیمرغ
www.seemorgh.com/sport
منیع : yjc.ir



مطالب پیشنهادی :
حساس‌ترین‌ دیدار هفته‌ چهاردهم لیگ‌ برتر
پدیده مشهد نخستین مانع پرسپولیس
جدول لیگ برتر پس از کسر امتیازها
هفته ششم لیگ دسته یک
برتری ملوان مقابل گسترش فولاد