یك مرد برای آن كه به نامزدش ثابت كند كه هر كاری از دستش برمیآید، با پوشیدن لباس گوریل اقدام به خارج از شدن از منزل كرد، اما توسط پلیس دستگیر شد.
پلیس آلتونا در ایالت پنسیلوانیای امریكا، یك مرد را به اتهام پوشیدن لباس گوریل و ترساندن شهروندان دستگیر كرد.
سخنگوی پلیس گفت: این مرد 20 ساله در حالی كه در خیابان ششم شهر آلتونا، در حال رفتن به سمت یك فروشگاه و قصد خرید یك بسته سیگار را داشت كه دستگیر شد.
علت دستگیری این مرد داد و فریاد افرادی بود كه در این فروشگاه حضور داشتند كه گمان كرده بودند، این مرد یك گوریل واقعی است.
مرد جوان پس از آن كه دستگیر شد، در بازجوییها گفت: فقط برای آن كه به نامزدم ثابت كنم كه هر كاری از دستم برمیآید، اقدام به پوشیدن این لباس كردم، اما اصلا قصد ترساندن و آزار رساندن به كسی را نداشتم.
پلیس این مرد را به اتهام ترساندن شهروندان دستگیر و روانه زندان كرد.
مطالب جالب دیگر:
زنی که 60 سال خوابیده زندگی کرد!! (+عکس)
دفتر یادداشت دیجیتالی مایکروسافت
دوستان قديمی، خواهر از آب درآمدند
حراج وسايل آخرين بازمانده تايتانيك
آنجلینا جولی و يك عمل زيبايی ديگر!
خوردن سوپر همبرگر 9 کیلویی در 4.5 ساعت!
سلطان پیتزا خوری! (+عکس)
گردآوری: گروه سرگرمی سیمرغ
www.seemorgh.com/entertainment
منبع: نارستان