ماساژ کودکان باعث ایجاد حس آرامش و امنیت در کودک می‌گردد که این حس امنیت در دوران شیرخوارگی سبب ایجاد احساس زندگی...
   

   

ماساژ کودکان باعث ایجاد حس آرامش و امنیت در کودک می‌گردد که این حس امنیت در دوران شیرخوارگی سبب ایجاد احساس زندگی سالم روانی در آَینده بوده و باعث تقویت اعتماد به نفس در آنها می‌شود.
لیلا کریمی، کارشناس ارشد مامایی در این پژوهش آورده است: ماساژ روش خوبی برای آشنایی مادر با نیازهای کودک و شناسایی بیشتر بدن و اندام‌های نوزاد است.
در بسیاری از فرهنگ‌ها ماساژ کودکان یک بخش سنتی از مراقبت‌های روزانه آنان است. با این روش  مادر حالات و واکنش‌های کودک را نسبت به حرکات مختلف ماساژ شناسایی کرده و می‌تواند نسبت به پاسخ دریافت از جانب کودک بهترین روش را برای برقراری ارتباط با او انتخاب کند.
تحقیقات مشخص کرده‌اند که تماس لمسی محبت آمیز کودک و ماساژ وی توسط مادر و گنجاندن این کار در برنامه مراقبتی روزانه کودکان علاقه و محبت مادر به کودک را نشان داده و نیز باعث کاهش اضطراب و رشد مهارت‌های اجتماعی و زبانی و هوشیاری کودک می‌گردد.
گفتنی است لمس کودک ابتدا بایستی به مدت کم در اندام‌های محدود و به صورت آرام انجام شده و به تدریج تعداد ماساژها و نیروی آنها را افزایش داد و اندام‌های دیگر را درگیر نمود.همچنین بهتر است ماساژ را از قسمت هایی که کودک بیشتر لذت می‌برد شروع کرد.
شایان ذکر است ماساژ برحسب سن کودک، وضعیت کودک از نظر رسیده یا نارس بودن، سلامت، بیماری و فرهنگ خانواده متفاوت است.

 
 گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران
 
مطالب مرتبط:
داشتن اعتماد به نفس را به کودکان بیاموزید
کودک متکی به نفس نیست ؟