چُرت زدن باعث می‌شود تا شما منطقی‌تر، سالم‌تر و ایمن‌تر باشید؛ اما نیازمند به شناخت بدن خود هستید تا بدانید چگونه...

تحقیقات جدید نشان می‌دهد كه خواب بعد از ظهر به کارکرد حافظه بلندمدت كمك می‌كند. همچنین این مطالعات نشان می‌دهد كه 90 دقیقه خواب نیمروز، به حافظه كمك بسیاری می‌كند.

به گزارش ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران البته هنوز اطلاعات دقیقی از پردازش مغز هنگام خواب فهمیده نشده، اما نتیجه این تحقیقات نشان می‌دهد، احتمال دارد خواب نیمروزی، سرعت حافظه را تقویت كند.

برای تعیین بهترین زمان خواب نیمروز، بهتر است بدانید ساعت درونی بدن شما از چه نوعی است. اگر اختیار کامل داشته باشید تا برنامه روزانه‌تان را تنظیم کنید، چه زمانی به بستر می‌روید و چه زمانی از خواب بر می‌خیزید؟

خواب نیمروز به مدت یک ساعت، باعث بهبود هوشیاری تا 10 ساعت می‌شود. مطالعه بر روی خلبانان نشان می­دهد که 26 دقیقه خواب کوتاه در هنگام پرواز (درحالی که هواپیما توسط کمک خلبان هدایت می‌شود)، سبب افزایش کارایی تا 34 درصد و هوشیاری عمومی تا 54 درصد می‌شود.

همچنین تحقیقی انجام شده در دانشگاه هاروارد نشان داد که چرت زدن به مدت 45 دقیقه توانایی یادگیری و به خاطر سپردن را افزایش می‌دهد. چُرت زدن فشارهای روحی را کم می‌کند و خطر حمله قلبی و سکته، دیابت و افزایش وزن را کاهش می‌دهد.

چُرت زدن باعث می‌شود تا شما منطقی‌تر، سالم‌تر و ایمن‌تر باشید؛ اما نیازمند به شناخت بدن خود هستید تا بدانید چگونه بهترین خواب نیمروز را داشته باشید.

اگر تمایل دارید تا صبح زود مانند ساعت 6 از خواب برخیزید و حوالی ساعت 9 تا 10 شب به بستر روید، بهترین زمان خواب روزانه شما ساعت 1 تا 1 و نیم بعد از ظهر است. اما اگر دوست دارید تا پاسی بعد از نیمه شب بیدار باشید و حوالی ساعت 8 تا 9 صبح بیدار شوید، دروازه خواب روزانه شما اندکی دیرتر باز می‌شود یعنی حوالی ساعت 2 و نیم تا 3 بعد از ظهر.
 
گردآوری: گروه سلامت سیمرغ
www.seemorgh.com/health
 
مطالب پیشنهادی:
آیا خروپوف خطرناک است؟
پیامدهای مهم اختلال خواب
نشانه‌های قطع تنفس حین خواب
ارتباط مستقیم خواب با بیماری سرماخوردگی
رابطه چراغ خواب و سرطان!؟