رابطه جنسی تان را از 8 باور غلط جدا کنید
در بین تمام زوج ها باورهای غلطی در مورد رابطه جنسی وجود دارد. در این مقاله به این باورهای غلط در رابطه جنسی اشاره می کنیم.
بسیاری از زوجهای جوان به دلیل عدم آشنایی و در پاره ای از موارد نبود آگاهی کا فی درباره نحوه برخورد با روابط عاطفی و زناشویی بین همسران ، با مشکلاتی مواجه هستند، که متاسفانه این مشکلات در برخی از موارد تبدیل به بحران های خانوادگی می گرد که آثار آن در معضلاتی همچون افزایش آمار طلاق در جامعه ، تنوع طلبی جنسی و.... قابل مشاهده می باشد . سیمرغ با هدف پیش گیری از ایجاد این گونه مشکلات و با احترام به حریم خانواده ، جهت افزایش دانایی زوجهای جوان و کمک به بهبود واستحکام روابط همسران اقدام به تهیه و ارائه مطلب زیر نموده است

برخی باورها و اعتقادات نادرست در بین مردم وجود دارد که به صحیح و غلط بودن آنان اشاره میکنیم. این مطلب به برخی از این باورها اشاره و آنها را اصلاح کرده است.

اولین باور غلط در رابطه جنسی بین همسران : زنانی که به ارگاسم نمی‌رسند سردمزاجند!

این باور اشتباه است. این باور که زنانی که به ارگاسم نمی‌رسند سرد مزاج هستند، احتمالا از تئوری فروید اقتباس شده که معتقد بود فقط زنانی که ارگاسم واژنی دارند، از سلامت جنسی برخوردارند و به ارگاسم رسیدن از طریق تحریک ناحیه کلیتوریس نشانه وجود یک اختلال اعصاب و روان است. امروزه این باور کاملا رد شده است. زنی که از تحریک ناحیه کلیتوریس به ارگاسم می‌رسد، به طور حتم نوعی از ارگاسم را تجربه کرده و اصلا سردمزاج نیست. به زنانی که به ارگاسم نمی‌رسند اما میل به برقراری رابطه زناشویی دارند نیز در اصطلاح طبی سردمزاج نمی‌گویند.

 

دومین بارو غلط در رابطه جنسی بین همسران : زنان یا به ارگاسم واژینال می‌رسند یا به ارگاسم ناحیه کلیتوریس

این باور اشتباه است. نباید زنان را به دو گروه تقسیم کرد. گرچه بیشتر زنان ارگاسم ناحیه کلیتوریس را تجربه می‌کنند و اندکی ارگاسم واژینال ولی زنانی هم هستند که تجربه رسیدن به هر 2 ارگاسم را دارند.

 

سومین باور غلط در رابطه جنسی بین همسران : برخی زنان هرگز به ارگاسم نمی‌رسند

این باور اشتباه است. شاید به جای آنکه بگوییم برخی زنان به ارگاسم نمی‌رسند بهتر است بگوییم به ارگاسم نزدیک می‌شوند. ممکن است زنی در 30 سالگی ارگاسم را تجربه نکرده باشد اما در 32 سالگی به آن برسد. گاهی نیز زنی با همسر اول خود هرگز به ارگاسم نمی‌رسد اما در ازدواج دوم این حس را تجربه می‌کند زیرا رسیدن زن به ارگاسم تا حد زیادی به رفتار مرد و تصویرهای ذهنی که او خلق می‌کند، بستگی دارد.

 

چهارمین باور غلط در رابطه جنسی بین همسران : زنان از رابطه زناشویی لذت نمی‌برند

اشتباه است. لذت از برقراری رابطه زناشویی مساله‌ای مجزا از رسیدن به ارگاسم است.

 

پنجمین باور غلط در رابطه جنسی بین همسران :  برای یک رابطه زناشویی موفق حتما باید به ارگاسم رسید

این باور نیز اشتباه است. بعد از تحولات قرن 20، تا مدت‌ها به ارگاسم رسیدن زنان مورد بحث بود و بسیاری از زنانی که به این نقطه لذت جنسی نمی‌رسیدند، سرد مزاج تلقی می‌شدند. مردان نیز گاهی از اینکه نمی‌توانستند همسرشان را به ارگاسم برسانند، احساس ناتوانی می‌کردند. این موضوع در آن زمان باعث شد زندگی‌های مشترک زیادی از هم پاشیده شود زیرا زنان این مساله را به ناتوانی مرد و مردان آن را به سردمزاجی زن ربط می‌دادند اما واقعیت این است که لذت جنسی برای زن مهم است و نرسیدن به ارگاسم مانع این حس نیست.

 

ششمین باور غلط در رابطه جنسی بین همسران : وانمود کردن به ارگاسم برای دوام زندگی مشترک خوب است

این باور اشتباه است. برخی زنان تلاش می‌کنند که وانمود کنند به ارگاسم رسیده‌اند تا رابطه‌شان با همسرشان بهتر شود در حالی که این کار به رابطه زناشویی صدمه می‌زند و از رسیدن زن به ارگاسم جلوگیری می‌کند. از سوی دیگر، دروغگویی زوج‌ها را از هم دور می‌کند. رسیدن به ارگاسم و لذت جنسی حاصل ارتباط درست و صادقانه زوج‌هاست. زن است که با راهنمایی صحیح، به همسرش می‌آموزد چطور او را به نقطه اوج لذت نزدیک کند.

 

هفتمین باور غلط در رابطه جنسی بین همسران : برخی ارگاسم‌ها حقیقی‌اند و برخی کاذب

اشتباه است. ارگاسم ممکن است به شیوه‌های مختلفی تجربه شود؛ همان‌طور که مثلا ما گاهی با شنیدن یک لطیفه لبخند می‌زنیم، گاهی آرام می‌خندیم و گاهی قهقهه می‌زنیم. شاید شدت یک خنده‌ از دیگری بیشتر باشد اما همگی در پی خوشحالی بروز می‌کنند و همگی واقعی‌اند. ارگاسم نیز به هر شکلی رخ دهد، واقعی است.

 

هشتمین باور غلط در رابطه جنسی بین همسران : زنانی که به ارگاسم می‌رسند در زندگی مشترک خوشبخت‌ترند!

این باور نیز اشتباه است. ممکن است زنی هرگز به ارگاسم نرسد اما از رابطه زناشویی با همسرش لذت ببرد و برعکس زنی به ارگاسم برسد اما چون همراه رابطه زناشویی عشق و نوازش وجود ندارد، از لحاظ روانی ارضا نشود. هدف از برقراری رابطه زناشویی رسیدن به ارگاسم نیست و این موضوع تاثیری در خوشبختی زوج‌ها ندارد هرچند همراهی آن با نوازش و لذت جنسی زوج را به هم نزدیک‌تر می‌کند.

 

 

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : parsineh.com