به گزارش خبرگزاری فارس از كرمانشاه به نقل از اطلاع رسانی نیروی انتظامی، محمد مراد ایزدی امروز افزود: خانمی با مراجعه به مأموران كلانتری 21 كرمانشاه اعلام كرد: از میدان آزادی به مقصد شهرك نوكان سوار اتوبوس شدم كه كیف دستیام حاوی گوشی تلفن همراه و عكسهای خانوادگی به سرقت رفت و بعداً كه به گوشی همراهم زنگ زدم، مردی جواب داد و گفت: مبلغ 400 هزار تومان وجه نقد باید بدهم تا گوشی تلفن و عكسهایم را پس دهد.
وی ادامه داد: با هماهنگی به عمل آمده، شاكی با فرد سارق و زورگیر در میدان غدیر قرار ملاقات گذاشت و مأموران پس از تعقیب و مراقبت متهم را حین تحویل گوشی و مدارك مسروقه در خیابان سید جمال الدین اسد آبادی دستگیر و در تحقیقات به عمل آمده متهم به بزه انتسابی اقرار كرد.
فرمانده انتظامی شهرستان كرمانشاه همچنین گفت: مأموران یگان امداد كرمانشاه حین گشت زنی در محله باغ ابریشم به یك دستگاه خودرو پیكان مظنون شدند.
ایزدی تصریح كرد: پس از تعقیب و گریز و شلیك چند تیر هوایی نهایتاً خودرو متوقف و در بازرسی از داخل آن 312 قوطی مشروبات الكلی كشف و ضبط شد.