معاون امنيت دادسرای عمومی و انقلاب تهران به تشريح برخی از پرونده‌های مهم در رابطه با حادثه‌ی بمب‌گذاری در حسينيه شيراز،تشكيلات غيرقانونی بهاييون،برخورد با سايت‌های مستهجن و تجمعات اخير پرداخت.

 

به گزارش شیعه آنلاین به نقل از ایسنا، قاضی حسن حداد در رابطه با دستگیری محمد هاشمی و بهاره هدایت اظهار كرد: سال گذشته كلیه‌ اعضای دفتر تحكیم در رابطه با بحث‌های 16 آذر و تجمعی كه قرار بود برگزار كنند، دستگیر شدند، هم‌چنین دفتر ادوار تحكیم پلمپ و تعدادی از آنان نیز بازداشت كه پس از مدتی، آزاد شدند. بهاره هدایت و محمد هاشمی نیز پس از حدود 22 روز بازداشت آزاد شدند.

وی ادامه داد: بنده طی دو سه جلسه به طور مفصل با اكثر اعضای دفتر تحكیم صحبت كرده و با ترسیم خطوطی بیان شد كه فعالیت آنان تا چه میزان با مشكل مواجه نمی‌شود. حتی آنها برای فعالیت مشكلاتی از نظر مكانی با وزارت علوم داشتند كه در این رابطه با حراست وزارت علوم گفت‌وگویی صورت گرفت و قرار شد مكانی را در اختیار این افراد قرار داده تا آنها بتوانند فعالیت‌های خود را در چارچوب و به طور صحیح انجام دهند.

 

معاون امنیت دادستانی تهران خاطرنشان كرد: حدود سه چهار ماه پیش مشخص شد، محمد هاشمی و بهاره هدایت به عنوان دو عضو دفتر تحكیم، با برخی از گروه‌های ضدانقلاب خارج از كشور ارتباطاتی دارند. تحقیقات لازم در این رابطه صورت گرفت و گزارش‌ها به‌طور جدی، بررسی و موضوع ارتباط با برخی از گروه‌های ضدانقلاب خارج از كشور ثابت شد. هم‌چنین مشخص شد كه اقدامات حمایتی از سوی این گروه‌ها نسبت به این افراد نیز صورت گرفته است.

 

حداد، عنوان اتهامی محمد هاشمی و بهاره هدایت را ارتباط با برخی از گروه‌های ضدانقلاب خارج از كشور بیان كرد و گفت: این اتهام به این دو نفر، تفهیم و خود آنها نیز ارتباطات انجام شده را قبول دارند؛ اكنون پرونده در شعبه‌ی اول بازپرسی دادسرای امنیت در حال رسيدگی است. البته این‌گونه نیست و نمی‌توان گفت كه همه‌ی اعضا این ارتباط را داشته یا اطلاع داشته‌اند.

 

وی در ادامه در رابطه با علت ارسال پرونده‌ی بمب‌گذاری حسینیه شیراز به تهران تصریح كرد: پس از انفجار در شیراز، یك سری تشكیك‌ها ایجاد شد و بعضی از ارگان‌ها و افراد صاحب‌نظر اعلام كردند كه انفجار از داخل مجموعه بوده و بعضی نیز عامل خارجی را باعث این حادثه می‌دانستند كه پس از تحقیقات كافی مشخص شد حادثه تروریستی بوده است اما به دلیل این‌كه نیروهای امنیتی به دنبال مسببان حادثه بودند، بیان شد كه حادثه تروریستی نبوده و یك انفجار داخلی بود. پیگیری این مساله ادامه داشت تا این‌كه انفجار هتل جهان در تهران اتفاق افتاد.

 

معاون امنیت دادسرای عمومی و انقلاب تهران با بیان این‌كه اطلاعات در مورد این‌كه چه كسانی اقدام به این كار كرده بودند، برای ما مشخص شد افزود: آنها قصد داشتند با تهیه‌ی بمب‌های سیانوری در تهران نیز اقدام به بمب‌گذاری‌ كنند. در برنامه‌ریزی‌های آنها بمب‌گذاری سه نقطه در تهران و قم وجود داشت. حوزه‌ی علمیه‌ی قم و حرم امام(ره) مدنظر آنها بود كه به دلایلی، این دو مكان را مناسب ندانستند و در نهایت دو مدرسه دیگر را در قم شناسایی كردند و قرار بود كه به طور همزمان دو نقطه در قم و یك نقطه در تهران بمب‌گذاری شوند.

 

حداد با بیان این‌كه این افراد سابقه دستگیری نداشتند، به ایسنا گفت: پس از انفجار در هتل جهان تهران، یكی از آنها متواری شده و دیگری كه آسیب دیده بود، دستگیر و مورد بازجویی قرار گرفت. با تلاش بی‌وقفه‌ی پلیس امنیت تهران و سازمان اطلاعات استان تهران كمتر از 24 ساعت نفر دوم دستگیر و كلیه‌ی اطلاعات گروه، بدست آمد و حدود 18 نفر در این رابطه دستگیر شدند و در حال حاضر هشت نفر در بازداشت به سر می‌برند و بقیه به دلیل عدم اطلاع از اقدامات تروریستی گروه فعلا با تامین قرار مناسب آزاد شدند.

 

وی با اشاره به این‌كه این افراد به انجمن پادشاهی خارج از كشور وابسته بودند، یادآور شد: پیش از این در ارتباط با این گروه طی سه چهار سال گذشته دستگیری‌هایی در سراسر كشور صورت گرفته بود. این افراد با پول‌های بسیار زیادی كه از خارج از كشور دریافت می‌كردند دست به اقدامات این‌چنینی می‌زدند كه به لطف خداوند با همكاری وزارت اطلاعات و پلیس امنیت و دادسرای تهران از یك اقدام تروریستی وحشیانه جلوگیری شد.

 

وی خاطرنشان كرد: پیگیری اولیه این موضوع با پلیس امنیت تهران بود و سپس سازمان اطلاعات استان تهران با جدیت كار را دنبال كرد. در نهایت به دلیل این‌كه این افراد اقداماتی را در تهران انجام داده و هم‌چنین به دلیل جلوگیری از ایجاد مشكلاتی در منطقه تقاضای احاله‌ی پرونده شد كه موضوع مورد موافقت قرار گرفت و كل پرونده به تهران ارسال شد.

 

معاون امنیت دادسرای عمومی و انقلاب تهران با بیان اینكه تلاش ما این است كه در هفته‌ی آینده برای چهار نفر اصلی این پرونده كیفرخواست صادر كرده و آنها را به دادگاه ارسال كنیم، گفت: از دو نفری كه در این زمینه مباشر بودند یكی معدوم و دیگری در زندان به سر می‌برد.

 

حداد، جلوگیری از یك عملیات تروریستی بزرگ از ناحیه‌ی این گروه را یكی از بزرگ‌ترین كارهایی كه در سال‌های اخیر با هماهنگی پلیس امنیت، وزارت اطلاعات و دادسرا انجام شده عنوان كرد و گفت: در این زمینه نفرات خارج از كشور كه اغلب در آمریكا و انگلیس به سر می‌برند نیز شناسایی شده و از طریق پلیس بین‌الملل تحت تعقیب هستند. افراد دستگیر شده از نظر اخلاقی نیز به شدت فاسد بودند و اكنون این پرونده در شعبه‌ی دوم بازپرسی دادسرای امنیت در حال رسیدگی است.

 

حداد بیان كرد: چند سالی است كشورهایی از جمله آمریكا كه قصد نفوذ به كشور را دارند، علاوه بر شیوه‌های تند و خشن نظیر بمب‌گذاری، از راه‌های دیگر برای جذب افرادی كه ممكن است در آینده برای مقاصد شوم مورد استفاده قرار گیرند، اقدام می‌كنند.

 

وی افزود: در همین زمینه پرونده‌ای تشكیل شده كه متهمان آن دو برادر هستند؛ آنها با تشكیل همایش‌ها با زمینه‌هایی از جمله ایدز كه مورد توجه سازمان‌ها و NGO های داخلی و خارجی است، اقدام به جذب نیرو و برنامه‌ریزی برای اعزام این افراد به خارج از كشور و آموزش جهت هدف‌های براندازی می كردند.

 

حداد یادآور شد: گروه‌های خارج از كشور این افراد را جذب و از طریق برخی از كشورهای همسایه برای آنها ویزا تهیه كرده و آنها را مورد آموزش قرار می‌دادند. این افراد از اقداماتی كه انجام می‌دادند مطلع بودند و نوع آموزش آنها مانند فعالیت‌هایی برای انقلابات مخملی و به طور گسترده بود و تحقیقات در شعبه‌ی اول بازپرسی دادسرای امنیت همچنان ادامه دارد.

 

وی در رابطه با پرونده‌ی تشكیلات غیرقانونی بهاییت اظهار كرد: هفت نفر از بهاییون اقدام به تشكیل گروهی غیرقانونی كرده و در این راستا ارتباطاتی را با بعضی از كشورها از جمله اسراییل داشتند و دستوراتی را از آنها اخذ می‌كرده تا اقداماتی را علیه نظام انجام دهند. این مساله منجر به دستگیری این هفت نفر شد و آنها كلیه‌ی اتهامات خود از جمله تشكیل گروه غیرقانونی و ارتباط با اسراییل را پذیرفته‌اند. این پرونده در شعبه‌ی اول بازپرسی دادسرای امنیت رسیدگی می‌شود.

 

حداد در رابطه با رسیدگی به پرونده‌های اراذل و اوباش در معاونت متبوعش با بیان اینكه بیش از 90 درصد پرونده‌های سطح یك و دو اراذل و اوباش در طرح ارتقای امنیت اجتماعی در مرحله‌ی اول و دوم با هماهنگی پلیس امنیت در دادسرای امنیت مورد رسیدگی قرار گرفت و احكام در این دادسرا صادر شده است، به ایسنا گفت: در مرحله اول طرح مذكور، حدود 500 نفر و در مرحله دوم تعداد كمتری دستگیر شدند.

 

معاون امنیت دادسرای عمومی و انقلاب تهران با اشاره به اینكه دستگیرشدگان بر اساس توافق دادسرا، پلیس امنیت و سازمان زندان‌ها به زندان مخصوصی كه برای این كار در نظر گرفته شده بود، منتقل شده و پس از تكمیل تحقیقات، پرونده آنها به دادگاه ارسال می‌شود، یادآور شد: اگر در طول بازداشت متنبه شوند با قرارهای مناسب آزاد خواهند شد و اگر در طول مدتی كه در خارج از زندان به سر می‌برند كار خلافی انجام ندهند ممكن است كه پرونده با قرار تعلیق تعقیب بسته شود اما اگر متنبه نشوند پرونده با كیفرخواست به دادگاه ارسال می‌شود.

 

وی درباره اعدام‌های اخیر صورت گرفته خاطرنشان كرد: تعداد بیشتر این افراد، قاچاقچی مواد مخدر بوده و پرونده مربوط به دادسرای انقلاب بوده است و تعدادی از آنها نیز اراذل و اوباش بودند؛ البته پرونده‌هایی كه این دادسرا در رابطه با اراذل و اوباش رسیدگی می‌كند نیز در آینده‌ی نزدیك به دادگاه ارسال می‌شود.

 

حداد با اشاره به اقدامات سایت‌هایی كه مسایل ضداخلاقی و مستهجن را در حد بسیار بالایی ترویج می‌كردند و معاونت متبوعش برای برخورد با آنها وارد عمل شده، گفت: اخیرا دفتر اینترنت دادسرای تهران، تعدادی از سایت‌های مستهجن را شناسایی كرده كه جرایم سنگین و خطرناكی را از نظر اخلاقی انجام می‌دادند كه با هماهنگی این دفتر توانستیم مسوولان چهار سایت را دستگیر كرده و سایت‌های مورد نظر نیز بسته شد.

 

وی با اعلام این‌كه پرونده‌ی این چهار نفر با عنوان اتهامی مفسد فی‌الارض در حال رسیدگی است، گفت: مدارك بسیار زیادی از آنها به دست آمده و ارتباط آنها با برخی از كشورها نیز مشخص شده است. به لحاظ این‌كه این سایت‌ها می‌توانست در آینده امنیت اخلاقی جامعه را به مخاطره اندازد، دادسرای امنیت وارد عمل شد.

 

معاون امنیت دادسرای عمومی و انقلاب تهران با اشاره به چند تجمع اخیر در تهران، به تشریح آنها پرداخت و گفت: از سوم خردادماه با دعوت برخی شبكه‌های ماهواره‌ای تجمعاتی در سطح تهران برگزار شد. سوم خردادماه در مورد جزایر سه‌گانه علیه دولت امارات در جلوی سفارت این كشور مقابل پارك ملت تجمعی انجام شد. در این زمینه لازم به ذكر است كه گروه‌های ضدانقلاب پس از این‌كه مشاهده كردند به صورت سلبی نمی‌توانند در كار خود موفق باشند، به صورت ایجابی وارد عمل شدند و به عنوان مثال بیان كردند ما به حمایت دولت ایران علیه دولت امارات در مورد جزایر سه‌گانه تجمعی را انجام می‌دهیم.

 

حداد با اشاره به بازی ایران و امارات گفت: 13 خردادماه در این رابطه تجمعی در میدان آزادی برپا شد. 24 خردادماه نیز در رابطه با حمایت از اظهارات عباس پالیزدار و مسایل اقتصادی، تجمعی مقابل پارك ملت صورت گرفت كه در این تجمع تعداد بیشتری حضور داشتند و برای ما محرز بود كه همه چیز از پیش برنامه‌ریزی شده است. دوربین‌هایی در چند نقطه كار گذاشته شده بود تا از صحنه‌های درگیری فیلمبرداری و جهت استفاده به شبكه‌های تلویزیونی خارج از كشور ارسال كنند.

 

وی با بیان این‌كه در این تجمع حدود250 نفر بازداشت و در همان روز تعدادی از آنها آزاد شدند، گفت: نكته‌ی جالب در این تجمع این بود كه افرادی كه با هماهنگی در این تجمع حضور پیدا كرده بودند عمدتا دارای سابقه‌ی امنیتی و شرارت بودند. این افراد با انگیزه آمده بودند كه تحقیقات از آنها صورت گرفت. عده‌ای نیز آزاد شدند و از این افراد هنوز تعدادی در بازداشت به سر می‌برند. در رابطه با دو نفر از این افراد، اتهام جاسوسی مطرح است و تعدادی نیز متهم به ارتباط با برخی گروهك‌ها هستند.

 

معاون امنیت دادسرای عمومی و انقلاب تهران خاطرنشان كرد: پس از 24 خردادماه قرار بود تجمعی در پارك لاله به بهانه‌ی گرانی با حمایت شبكه‌های ماهواره‌ای صورت گیرد كه علی‌رغم فشارهای زیاد و تبلیغات گسترده تجمعی صورت نگرفت. پس از آن تمام شبكه‌های ماهواره‌ای، رادیوهای بیگانه و همچنین منافقین با ارسال بیش از 500 هزار پیامك در رابطه با 18 تیر قصد برگزاری تجمعی را داشتند كه خوشبختانه با همكاری وزارت اطلاعات، پلیس امنیت و دادسرا و با تمهیدات در نظر گرفته شده كار به نحوی پیش رفت كه حتی یك نفر در این فراخوان شركت نكرد.

 

وی تاكید كرد: پس از مسایل امنیتی، برخورد با اراذل و اوباش در صدر اقدامات ما قرار دارد كه با جدیت با این مساله برخورد خواهیم كرد. سعی ما تامین امنیت سیاسی، اجتماعی و اخلاقی در سطح تهران بزرگ است.