علیرضا حسین زاده در گفتوگو با فارس درباره تغییرات صورت گرفته در طراحی چادر گفت: تنها طرحهایی مورد تأیید است كه پس از احراز شایستگیهای زیبایی شناختی و سایر ملاحظات هنری و اجتماعی، طبق قانون حمایت از مؤلفان و مصنفان به ثبت برسد.
دبیر كارگروه با بیان این مطلب كه نباید چادر را آغشته به افتضائات مد كرد، گفت: پوشش چادر یك تن پوش اصیل ایرانی است و به عنوان حجاب برتر در طول تاریخ به قامت بانوان این مرز و بوم نشان عبودیت و سرسپردگی به آستان حق متعال بوده است، حجاب حریم مقدسی است كه باید حرمت آن را محترم شمرد.
وی تصریح كرد: در واقع انتخاب چادر باید همچنان یك انتخاب آگاهانه و مشتاقانه و به قصد قربت و جلب نظر حضرت حق باشد.
حسین زاده افزود: تغییرات صورت پذیرفته در چادرهای جدید ضمن آنكه اصالت چادر ایرانی را خدشهدار كرده است در چارچوبهای زیبایی شناختی هنر طراحی هم نمیگنجد همچنین اگر كسی این چادرها را امروز به علت «مد» بودن برگزید هیچ تضمینی نیست كه فردا به علت از مد افتادن كنار نگذارد و اینگونه گرایش به چادر نه تنها ارزشمند نیست بلكه یك آسیب جدی برای جامعه است.
دبیر كارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: انتخاب چادر باید با كمال علم و عشق و برای ماندن در سنگر دفاع از حریم ارزشهای توحیدی و انقلابی باشد.
حسینزاده ضمن انتقاد از اقدامات غیر اصولی صورت گرفته در تغییر غیر هنرمندانه پوشش چادر گفت: دست اندركاران این اقدامات باید بیندیشند كه با چه هدفی به این كار دست میزنند و آیا محصول كار آنها گامی است برای نزدیكتر شدن به حجاب برتر یا قدمی برای عقب نشستن از این مرز حساس هویتی است.
كارگروه ساماندهی مد و لباس گفت: تاكنون دو مدل از طراحیهای ابتكاری جدید در زمینه چادر به ثبت رسیدهاند كه در عین حفظ تشخص و ویژگی چادر اصیل ایرانی، كاربرد آن را آسانتر كردهاند.
وی اضافه كرد: از طراحان خواسته میشود تا به جای دست بردن غیر اصولی به تركیب چادر، كه علاوه بر مضرات گفته شده، نوعی خطای دید در شناسایی مخاطبان «مد» نیز به شمار میرود، به طراحی پوششهایی روی آورند كه در عین اصالت و حجاب، تامین كننده ذائقه و سلیقه غیر چادریها باشد و آنها را یك گام به هویت ایرانی و اسلامی خود نزدیك كند.
گردآوری:گروه خبر سيمرغ