دادستان مركز استان گلستان گفت: بايد جرائمي كه بين دانش‌آموزان اتفاق مي‌افتد ريشه‌يابي شده و سپس نقش آموزش و پرورش در كاهش دادن ميزان جرايم مورد بررسي قرار گيرد.
عباس پورياني روز پنجشنبه در نشست كارگروه تخصصي پيشگيري از جرم استان افزود: بايد با تعامل، همفكري و همدلي در جهت پيشبرد اهداف و در راستاي كاهش معضلات و ناهنجاريهاي جامعه تلاش كنيم.

وي تاكيد كرد: در ابتدا بايد جرايم شناسايي و دلايل ارتكاب آن ريشه‌يابي شود و سپس نقش سازمانها دركاهش دادن آن بررسي گردد.

پورياني اضافه كرد: در اين رابطه راهكارها و پيشنهادات دستگاه قضايي، نيروي انتظامي و زندانها هم بايد بررسي و ارايه گردد تا منجر به‌كاهش جرم و بزهكاري در بين دانش‌آموزان شود.

به گزارش ايرنا معاون پيشگيري از وقوع جرم و آسيب‌هاي اجتماعي دادسراي عمومي و انقلاب گرگان نيز گفت: تلاش نهاد خانواده و مدرسه براي سالم‌سازي دانش‌آموزان وتربيت صحيح آنان و در راستاي آماده‌كردن اين قشر براي پذيرفتن مسووليت در جامعه است.

حسين شعباني اضافه كرد: ناكارايي و نارسايي برنامه‌هاي پژوهشي، فقدان برنامه‌هاي اجتماعي و تربيتي مهم تر و قوي تر در بحث دانش‌آموزان در ميزان ارتكاب آنان به جرم و بزه تاثيرگذار است.

معاون دادستان مركز استان گلستان نقش معلمان در خصوص ايجاد تربيت صحيح در بين دانش‌آموزان را بسيار موثر دانست و ياداور شد: گسترش مراكز مشاوره، پژوهش‌هاي كاربردي، تعامل با ساير دستگاهها، برنامه‌سازي و توليدات مناسب در صدا و سيما و اجراي طرحهاي كوتاه مدت مي‌تواند در پيشگيري از جرم، آسيب‌هاي اجتماعي و رفتارهاي پرخطر در بين دانش‌آموزان موثر باشد.

كارگروه تخصصي حفاظت و پيشگيري از جرم و آسيب‌هاي اجتماعي گلستان بمنظور شناسايي ناهنجاريهاي دانش‌آموزان استان وپيشگيري از رفتارهاي پرخطر در بين آنان با حضور كارشناسان سازمان آموزش وپرورش و نيروي انتظامي گلستان برگزار شد.

---> ايرنا.دادستان.گلستان.دانش آموزان.