همسر ویکتور والدز مدعی شد که همسرش برای مراسم گالا دعوت نشده است.
به گزارش سیمرغ، همسر ویکتور والدز(Victor Valdes) دروازه بان تیم منچستریونایتد(Manchester United) مدعی شد که همسرش برای مراسم گالا که یکشنبه شب از سوی یونیسف در اولترافورد برگزار شد، دعوت نشده است.
در مراسم گالا تمام اعضای تیم اول منچستریونایتد حضور داشتند که کمکهای آنها در این مراسم خیریه به 230 هزار پوند رسید، اما دوازه بان این تیم در لیست مهمانان نبوده است. همین امر نیز باعث شد که همسر والدز، یولاندا کاردونا(Yolanda Cardona)، از طریق اینستاگرام پاسخ خشمگینانه ای به این دعوت نشان بدهد.
او در اینستاگرام خود تصویری را منتشر کرد که در آن بازیکنان اسپانیایی زبان تیم منچستر یعنی خوان ماتا(Juan Mata)، مارکوس روخو(Marcos Rojo)، سرخیو رومئو(Sergio Romero)، دیوید دخیا(David de Gea) و آندرا هررا(Ander Herrera) به همراه همسران یا نامزدهای شان در آن دیده می شدند. او به این ترتیب دلخوری شدید خود را نشان داد.
او در توضیح این عکس نوشت: همسرم به مراسم دعوت نشد و این آخرین چیزی است که شما از تیمی نظیر منچستریونایتد انتظار دارد. یک رویداد خیریه، همیشه یک رویداد خیریه است.
شعله اختلافات میان والدز و لوئیس فان خال(Louis van Gaal) مربی منچستریونایتد زمانی زده شد که در اوایل سال جاری مرد هلندی ادعا کرد دروازه بان سابق بارسلونا(Barcelona) از دستور او برای حضور در تیم دوم سرباز زده است.
پس از آن او پیراهنی را که به این فصل اختصاص داده نشده بود به تن کرد و دیگر با تیم اول تمرین نداشت. والدز 33 ساله، که در ماه ژانویه و پس از بهبودی از مصدومیت به میادین بازگشت، تنها در دو بازی حضور یافت.
اما به نظر نمی رسد اختلافات میان فان خال و والدز به این راحتی ها به پایان برسد و انتظار می رود والدز در پایان فصل اولترافورد را ترک کند. منچستریونایتد گفته است آنها هیچ اظهارنظری درباره این ماجرا نمی کنند.
تهیه و تدوین: گروه ورزشی سیمرغ
اختصاصی سیمرغ


