آسمان تهران سبز شد
آسمان تهران سبز شد

جشن قهرمانی ذوب آهن اصفهان در جام حذفی فوتبال ایران در ورزشگاه تختی برگزار شد تا شور و شعف اصفهانی‌ها شرق تهران را پر کند.

تیم فوتبال ذوب آهن دوشنبه در دیداری زیبا و تماشایی با نتیجه 3 بر یک نفت تهران را در ورزشگاه تختی شکست داد و جام قهرمانی حذفی فوتبال ایران را به چنگ آورد. ذوب آهن دومین تیم اصفهانی است که امسال جام قهرمانی به دست می‌آورد. پیش از این سپاهان قهرمان لیگ برتر شده بود.

جشن قهرمانی ذوب آهنی‌ها با شکوه هرچه تمام‌تر در ورزشگاه تختی تهران برگزار شد. نورافشانی و آتش‌بازی اصفهانی‌ها در حالی آسمان شرق تهران را سبز کرد که بیش از 6 هزار هوادار این تیم نیمی از ورزشگاه تختی را در اختیار خود گرفته بودند.

با به صدا درآمدن سوت پایان بازی بازیکنان تیم قهرمان به شادی پرداختند و با رفتن به کنار سکوها شادی سرشار خود را با هواداران‌شان قسمت کردند. بازیکنان سپس یحیی گل محمدی و سعید آذری سرمربی تیم و مدیرعامل باشگاه‌شان را دوره کردند و به دوش کشیدند.

تا ساعتی پس از بازی بازار عکس یادگاری با جام قهرمانی حذفی داغ داغ بود و سوالی که ستارگان جوان این تیم در این لحظات می‌پرسیدند این بود که آیا باقیمانده لیست تیم ملی از سوی کی‌روش اعلام شده یا خیر؟ درخشش جوان‌های ذوب آهن این امید را در آن‌ها به قدری بالا برده که پیراهن تیم ملی را بر قامت خود دوخته‌اند.

طبق روال چند سال اخیر جشن قهرمانی بسیار منظم و خوب برگزار شد و بازیکنان قهرمان توانستند فرصت کافی برای ابراز شادی و در آغوش کشیدن جام به دست بیاورند. دوشنبه 11 خرداد 94 شبی به یادماندنی برای سبزها بود. ذوب آهن تیم سختکوش سال که به گفته مربی‌اش شروع خوبی نداشت با گذراندن سختی‌های زیاد جام قهرمانی را از آن خود کرد و به طور مستقیم به لیگ قهرمانان آسیا راه یافت.

شاید آنچه در هیاهوی جشن قهرمانی ذوب آهنی‌ها گم شد اشک‌های بازیکنان جوان نفت تهران بود که به فاصله چند هفته قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی را از دست دادند. نفت تهران نیز تیم شایسته امسال بود که اکنون جزو 8 تیم برتر آسیا منتظر قرعه‌کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیاست.


گردآوری:گروه ورزش سیمرغ
seemorgh.com/sport
منبع:isna.ir



برچسب ها: