دروازهبان ژرمنها به عنوان کاپیتان تیم ملی این کشور انتخاب شد.
بعد از جام جهانی برزیل، چند تن از بازیکنان بزرگ آلمان از جمله کلوزه(Miroslav Klose) و فیلیپ لام(Philipp Lahm) از تیم ملی خداحافظی کردند. بعد از یورو 2016 نیز باستین شواین اشتایگر(Bastian Schweinsteiger) از تیم ملی آلمان خداحافظی کرد و در بازی برابر فنلاند برای آخرین بار برای تیم ملی کشورش به میدان رفت.
یواخیم لو(Joachim Löw) سرمربی تیم ملی آلمان برای رقابتهای پیش رو در انتخابی جام جهانی در قاره اروپا که از هفته آینده در سراسر قاره سبز شروع خواهد شد، مانوئل نویر(Manuel Neuer) را به عنوان کاپیتان ژرمنها انتخاب کرد. به این ترتیب، این دروازهبان از این پس با بازوبند کاپیتانی در تیم ملی کشورش به میدان خواهد رفت.
نویر درباره انتخابش به عنوان کاپیتان تیم ملی آلمان گفت: مسئولیت سنگینی به من واگذار شد و با تمام توان خود سعی میکنم این مسئولیت را به بهترین شکل ممکن برای تیم ملی کشورم انجام دهم. ما مصمم هستیم شروع خوبی در انتخابی جام جهانی داشته باشیم و به عنوان مدافع عنوان قهرمانی کارمان را به صورت جدی شروع خواهیم کرد.
گردآوری:گروه ورزش سیمرغ
seemorgh.com/sport
منبع:isna.ir
