به گزارش ایسنا، دیگو مارادونا در مورد سپ بلاتر گفت: او خدمتگذار ماست. او برده ماست چرا كه بدون او ما همچنان قادر به فوتبال بازی كردن هستیم، اما او بدون ما هیچ است، او حتی نمیداند چگونه باید به یك توپ ضربه زد.
مارادونا درمورد سرمایه گذاریهای كلان خارجیها در فوتبال امروز گفت: فكر میكنم ورود آنها به دنیای فوتبال فوق العاده است. ای كاش در زمان دوران بازی من هم این افراد وجود داشتند.
اسطوره فوتبال آرژانتین در پایان در مورد اینكه مایل است چه كسی را به عنوان جانشین خود در تیم ملی ببیند، اظهار كرد: مایلم شاهد پیروزی "آگرو" بر "مسی" در رقابت برای كسب عنوان جانشینی خود باشم اما این رقابت دشواری خواهد بود چرا كه "لئو" یك پدیده است.
مارادونا كه آگرو را علاوه بر دید فوتبالیاش، او را به عنوان یك فرد نزدیك به خانواده و داماد خود میبیند، افزود: با این حال همواره گفتهام كه حتی اگر مسی بتواند برتر از من باشد این یك موفقیت برای تمام آرژانتین خواهد بود.
