ماركو در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری فارس، درباره نحوه اخراجش از پرسپولیس اظهار داشت: پس از بازگشتم به تهران، شرایط جدیدی را شاهد بودم. بر خلاف برخی اظهارات، اخراج نشدم. به دلیل آنكه پرسپولیس پول قراردادم و محل اسكانم را نداد، ترجیح دادم كه ایران را ترك كنم.
وی در پاسخ به اینكه از وی در ایران به دنبال مربی اخراجی نامبرده میشود، عنوان كرد: از مسائل پشت پرده اطلاعی ندارم. نمیدانم آنجا چه چیزهایی در مورد من بیان میكنند؛ اما پس از حضور دوباره ام در تهران، مدیران باشگاه به من پولی ندادند.
ماركو گفت: در شرایط فعلی اعتراضی به رفتار مسئولان پرسپولیس ندارم چون مصطفوی به من قول داده كه مبلغ قراردادم را پرداخت كند؛ در غیر اینصورت به فیفا شكایت خواهم كرد.
مربی برزیلی درباره علت عدم خبر دادن به مسئولان هنگام ترك ایران، اظهار داشت: برای جدایی ام از پرسپولیس هیچكس از من توضیحی نخواست. مضحكه افراد نیستم كه بخواهم برای جدایی ام از تیم، به كسی چیزی بگویم و حاشیه سازی كنم. قبل از ترك ایران بارها از مسئولان خواستم كه مشكل مالیام را بر طرف كنم. برای آنكه مسخره كسی نشوم، به كشورم برگشتم.
ماركو درباره اخراج مهاجم برزیلی خاطر نشان ساخت: هیچ اطلاعی از آخرین وضعیت دی ماركو در پرسپولیس ندارم؛ اما ارتباطی هم به من ندارد. او خودش باید مشكلاتش را حل كند.
وی عنوان كرد: هنوز مشخص نیست به ایران برگردم. اگر مسئولان پول مرا را بدهند، به تهران میآیم؛ اما چنانچه مبلغ قراردادم را پرداخت نكنند، با ارائه شكایتی، به فیفا مراجعه میكنم تا به كارم رسیدگی كنند.
وی از اعلام مبلغ قراردادش با پرسپولیس امتناع ورزید و گفت: ترجیح میدهم چیزی نگویم چون بهتر است این موضوع بین من و مسئولان محفوظ بماند.
ماركو درباره درباره تجاربش از فوتبال ایران اظهار داشت: ایران فوتبال خیلی خوبی دارد؛ اما مدیریت در این رشته واقعاً وحشتناك است.
