کاراته
در ارزيابي سبك هاي رينگي فدراسيون كاراته سبك كنتاكت كاراته در رده اول قرار گرفت و ساواته مكان آخر را به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، بر اساس اين ارزيابي رده بندي سبك هاي رينگي به شرح زير اعلام شده است:
كنتاكت كاراته به رياست عسگر آزاديان، تاپ كاراته به رياست رمضانزاده، نيوفول كنتاكت به رياست طالعي، فول كنتاكت به رياست جعفر عرفانيان، بودوكاي به رياست لطيف نبي زاده، اسپرت كيك بوكسينگ به رياست عليرضا نجفي، پرفكت كاراته به رياست ابوالفضل عسگريان، كيك بوكسينگ كاراته به رياست حميدرضا حجاري، فول كنتاكت فايت اسپرت به رياست حسين ابراهيمي و ساواته به رياست حميدرضا حصاركي به ترتيب رده هاي اول تا دهم را به خود اختصاص دادند.
اين ارزيابي بر اساس مسابقات برگزاري، همايش ها، استاژها و كلاس هاي داوري و مربيگري، آزمون دان و ساير فعاليت ها، صورت گرفته است.
همچنين در ارزيابي سبك هاي كره نيز كوك سول وان به رياست كوروش سروش، مدرن هاپكيدو به رياست رضا ولي نژاد، هان مودو به رياست رضا خانيان، هاپكيدو GHF به رياست محمدرضا هاشم پور و كونگ جونگ مول سول به رياست حجت نجاتي رده هاي اول تا ششم را به خود اختصاص دادند.