رومن آبراموویچ هشت هفته به اسکولاری فرصت داده تا به اوضاع نه چندان خوب چلسی سر و سامان ببخشد.
 

  به گزارش اعتماد، دیلی اکسپرس در گزارشی با اشاره به این موضوع نوشت با اینکه به نظر می رسید جایگاه اسکولاری حداقل در سال اول حضورش در استمفورد بریج تثبیت شده باشد اما میلیاردر روسی ثابت کرده نتایج ضعیف بزرگ ترین مربیان را هم تحمل نمی کند.

کسب تنها یک پیروزی در پنج بازی گذشته لیگ برتر، تیم دوم جدول را تحت فشار رسانه های گروهی قرار داده و حتی اخیراً آبی های لندن یکی از ضعیف ترین تیم های خارج از خانه فصل جاری نام گرفته اند. علاوه بر فیل بزرگ، فرانک آرنسن استعدادیاب باشگاه هم در خطر اخراج قرار دارد چون به زعم مسوولان چلسی نتوانسته ستاره های نوظهور جدیدی به ترکیب اصلی قهرمان فصل 2006- 2005 لیگ برتر معرفی کند.

در میان بازیکنان هم فقط جایگاه پتر چک، جان تری، فرانک لمپارد، اشلی کول، اوبی میکل و مایکل اسین تضمین شده و سایرین برای دوری از درهای خروجی بریج، باید بیش از پیش توانایی های خود را به رخ بکشند.

در این شرایط اسکولاری اصلاً نگران آینده خود نیست و همین اطمینان را درباره عدم دستیابی تیم این فصلش به جام قهرمانی هم دارد. ضعف خط دفاعی تنها یکی از چند عامل ناکامی تیم لندنی محسوب می شود و مسلماً بخشی از گناه ناامیدی هواداران به گردن اسکولاری است زیرا نتوانسته ارتباط و اتحاد معنادار بازیکنان در زمان مورینیو را در رختکن برقرار کند. او خود را یک مرد خوب می داند؛ «مرد خوبی هستم اما پرنده خوشبختی را دور از شانه هایم احساس می کنم. اگر بپرسید تیم من آماده فتوحات بزرگ است یا نه، مسلماً جواب منفی خواهم داد. شاید بازیکنان چلسی نتوانند در مطبوعات ابراز عجز کنند اما خودشان خیلی خوب می دانند در این شرایط امکان وقوع معجزه وجود ندارد. در پنج بازی گذشته تنها با 50 درصد توان مان بازی کردیم.

برخی از بازیکنان 70 تا 80 درصد آماده بودند و سایرین 30 تا 40 درصد تمرکز لازم را داشتند.» شکست سه بر صفر مقابل منچستریونایتد آخرین تلنگر را به آرزوهای آبی چلسی وارد کرد. تصمیمات اشتباه اسکولاری در نوع استفاده از آنلکا خلاصه نمی شد.

او اشتباهات بزرگ تری هم داشت. او گفت؛ «شکست در یک بازی نتیجه اهمال من نیست. شما باید سراسر ارکان تیم را زیر سوال ببرید. در پنج، شش بازی گذشته به تک تک بازیکنان آماده میدان دادم تا شانس خود را بیازمایند.

امیدوارم از بازیکنان جواب مثبت بگیرم.» موضوع اصلی در این پاسخ فیل بزرگ نهفته بود؛ «اگر شغل خود را از دست بدهم، نگران نمی شوم. مکان های دیگری هم برای نشان دادن توانایی هایم وجود دارد.»

 

    

گردآوری: گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news