بازيكن اسبق تيم ملی فوتبال ايران گفت: قاتل و تبهكار نيستم كه بخواهند مرا مورد عفو قرار بدهند.
  
خداداد عزیزی در گفت و گو با خبرگزاری فارس در مورد نامه آرین منش؛ نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی برای لغو محرومیتش اظهار داشت: از آرین‌منش توقعی جز این نمی‌رود كه برای لغو محرومیتم اقدام كند. او خودش فوتبالی و كاپیتان تیم فوتبال پیام مشهد بوده است. بنابراین كاملا طبیعی است كه چنین كاری انجام دهد. همان گونه كه علی دایی و علی كریمی پیگیر این قضیه شدند زیرا آنها نیز از اهالی فوتبال بودند.
وی افزود: هیچ نظری در مورد این نامه نمی‌دهم. چه باید بگویم؟ بگویم خوب است یا بد؟ سوابق ورزشی من دیروز مشخص نشده است، این سوابق با من بوده و تا آخر عمر نیز خواهد بود. من به شریفی هم گفتم چرا محرومم كردید كه حالا بخواهید به دنبال بخشیدنم باشید.
عزیزی تاكید كرد: هیچ گاه ثابت نشد كه من در صحنه درگیری با كسی زد و خورد كرده‌ام. فقط در آن صحنه حضور داشتم بنابر این اگر بخواهم حالا تقاضای عفو كنم معنایش این است كه مقصر بودم. ممكن است در صحنه یك قتل 40 نفر حضور داشته باشند اما فقط یك نفر قاتل است. ضمن اینكه من قاتل و تبهكار نیستم كه مورد عفو قرار بگیرم. به عقیده من تاریخ مصرف این ماجرا تمام شده است. شادترین و غمگین‌ترین صحنه‌های فوتبال فقط 3 تا 7 روز دوام می‌آورد و پس از آن همه چیز تمام می‌شود. این مسئله نیز تمام شده است.
مدیر فنی و قائم مقام سابق تیم پیام مشهد در مورد علت قطع همكاری‌ با این تیم تصریح كرد: به مدیرعامل باشگاه پیام گفتم برای حل مشكل تیم یك میلیارد و 700 میلیون تومان پول نیاز است اما ایشان گفت: فقط می‌توانم 800 میلیون تومان بیاورم. من هم گفتم یك میلیارد تومان اختلاف مبلغ زیادی است. نمی‌توانم به بچه‌ها بگویم از حق خود بگذرید. پس از آن هم دیگر جلسه‌ای با ایزدی نداشتم اما ایشان در تمرین به بچه‌ها گفتند عزیزی با ما همكاری نخواهند كرد و دلیل این كار را هم اعلام نكردند.
عزیزی در مورد دربی مشهد عنوان كرد: ‌دربی‌ها در تمام دنیا مسابقات زیبایی هستند اما در ایران این مسابقات فقط جنجال و حاشیه دارند. فكر می‌كنم مسابقه فردا نیز مسابقه زیبایی از كار در نیاید. در دیدار رفت كه من در تیم پیام بودم گفتیم هر دوتیم مشهدی و فقط به دنبال فوتبال زیبا هستند اما در نهایت برای هادی برگی‌زر سرمربی ابومسلم حاشیه ایجاد كردند. دیدار فردا را نیز بی‌جهت حساس كردند. هر چند معتقدم بازی دو تیم استقلال و پرسپولیس كه دربی پایتخت بود هیچ چیز نداشت حالا از دربی مشهد چه چیزی می‌خواهد در بیاید.


گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news