مدیرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: عده‌ای دوست نداشتند استقلال این فصل قهرمان شود اما، امروز خدا به آنها می‌خندد.

به گزارش ایسنا امیر واعظی آشتیانی پس از قهرمانی استقلال در جمع خبرنگاران گفت: بعضی‌ها ابتدای فصل برای ما حاشیه ایجاد كردند و مانع قهرمانی استقلال می‌شدند اما، مشیت الهی این بود كه امروز در جوار مرقد امام رضا (ع) استقلال قهرمان لیگ شود.

وی ادامه داد: امام رضا به ما كمك كرد كه قهرمان شویم و به راستی وجود مرقد امام هشتم برای ایرانیان یك غنیمت و امتیاز است.

واعظی آشتیانی در رابطه با وضعیت امیر قلعه‌نویی برای فصل آینده گفت: امیر قلعه‌نویی در قلب من است و برای فصل آینده هم باید با هم بیشتر صحبت كنیم.

وی تصریح كرد: امروز را هیچ‌گاه فراموش نخواهم كرد و این قهرمانی بسیار دل چسب بود.

وی ادامه داد: علاوه بر یك خودرویی كه بابت قهرمانی به بازیكنان استقلال قول داده بودیم، انصاری 100 میلیون پاداش دیگر هم اختصاص داد

   

گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news