پیمبری در گفتوگو با ایسنا، درباره تازهترین صحبتهای مایلیكهن پیرامون فیروز كریمی اظهار كرد: حتما از طریق باشگاه موضوع را پیگیری میكنیم، ما برای مایلیكهن احترام قائل هستیم اما، صحبتهای انجام شده را رد میكنیم و بیتردید هر تهمتی كه به مجموعهی باشگاه صبای قم زده شود را از طریق مراجع قضایی پیگیری میكنیم.
وی افزود: بعضی اظهارات واقعا مایهی تاسف است و این الفاظ ركیك و تهمت نباید مطرح شود، گویا قرار است جوانها از ما بزرگترها ادب یاد بگیرند اما، هر روز شاهد افزایش این كشمكشها و ناسزاها هستیم و امروز هم در نشست هیات مدیره پیرامون این اقدام تصمیمگیری میشود.
پیمبری درباره پایان لیگ هشتم نیز گفت: در هر صورت ما اهداف بالایی داشتیم كه دست یافتن به قهرمانی لیگ برتر اصلیترین این اهداف بود اما، ناداوری حداقل در 10 مسابقه و بدشانسی سبب شد تا به این نتیجه دست نیافتیم.
سرپرست صبا ادامه داد: از نظر روند بازی و هارمونی تاكتیكی بهترین عملكرد را داشتیم اما، ناداوری به ما در لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا ضربه زد.
وی افزود: در آسیا تیمهای ثروتمند آسیایی بر داوریها نفوذ دارند و حرف اول در این مسابقات را قضاوتها میزند.
پیمبری افزود: اكنون كه لیگ برتر پایان یافته به جام حذفی فكر میكنیم و اگر ناداوریها اجازه دهد در جام حذفی قهرمان میشویم.
مایلی كهن مدعی شده است كه فیروز كریمی بازیكنان خود را به زور آمپول به زمین میفرستد و یكی از عاملان دوپینگ است.
گردآوری:گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
