پس از اینکه افشین قطبی سه بازیکن دیگر (زندی، عمران زاده و معمارزاده) را به اردوی تیم ملی دعوت کرد رحمان احمدی؛ دروازه بان سپاهان را نیز به اردو فرا خواند و ..

 

خداداد با استقلال اهواز تمام کرد
مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: خداداد عزیزی با ما به توافق رسیده و برای مدت یک سال قرارداد داخلی امضا کرد.
شهرام شفیع زاده گفت: با توافق خداداد با باشگاه استقلال اهواز، مهدی هاشمی نسب و کریم بوستانی به عنوان مربی در کادر فنی با عزیزی همکاری خواهند کرد.
شفیع زاده گفت: درباره محرومیت یک ساله خداداد عزیزی با کمیته انضباطی صحبت کرده ایم و نظر آنها این بوده که باید عزیزی نیمی از مدت محرومیت خود را سپری کند و پس از آن تقاضای بخشش کند. باشگاه نیز این موضوع را پذیرفته است.

رحمان احمدی به تیم ملی دعوت شد
پس از اینکه افشین قطبی سه بازیکن دیگر (زندی، عمران زاده و معمارزاده) را به اردوی تیم ملی دعوت کرد رحمان احمدی؛ دروازه بان سپاهان را نیز به اردو فرا خواند.

تأمینی و رافخایی با ملوان تمدید کردند
هادی تأمینی مدافعی که به تیم ملی دعوت شده و سید جلال رافخایی مهاجم تیم ملوان قراردادشان را برای یک فصل دیگر تمدید کردند. رافخایی در زمان سرمربیگری علی دایی در تیم ملی حضور داشت.
ملوان پیش از این هم با فیلیپ دسوزا هافبک برزیلی خود برای یک فصل دیگر به توافق رسیده بود.

حقی: راه آهن قهرمان است
کاپیتان تیم فوتبال راه آهن شهرری گفت: یک نیمه از فینال جام حذفی را برده ایم و اکنون به نیمه دوم آن فکر می کنیم.
داوود حقی افزود: می دانم که کار دشواری داریم اما، با اعتماد به نفس و تلاشی که در بازیکنان راه آهن دیدم مطمئن باشید که جام قهرمانی نصیب راه آهن می شود.

مدیرعامل علم و ادب: اسپانسر جدید می گیریم
مدیرعامل علم و ادب از اعلام برنامه تیم فوتسال این باشگاه پس از برگزاری نشست سازمان لیگ خبر داد و گفت: برای فصل آینده تیمی جوان و پرقدرت آماده می کنیم.
مهدی یارحسینی، مدیرعامل باشگاه علم و ادب مشهد افزود: اعلام برنامه های تیم فوتسال علم و ادب مشهد برای فصل آینده را به بعد از نشست سازمان لیگ فوتسال موکول کرده ایم که عصر چهارشنبه در محل فدراسیون فوتبال برگزار می شود. ما برنامه های خود برای فصل آینده را تدوین و آماده کرده ایم و بزودی آن را اعلام می کنیم.
وی با اشاره به این موضوع که حضور خوب و پرقدرت در لیگ برتر فوتسال نیازمند سرمایه گذاری است، افزود: سرمایه گذاری به معنای پول خرج کردن نیست. سرمایه گذاری یعنی استفاده از نیروهای جوانی که در دل باشگاه پرورش یافته اند. ما باشگاهی هستیم که در مدت کم حضورمان در فوتسال کشور 6 بازیکن را به اردوی تیم ملی فرستاده ایم، نفراتی که با درخشش خود مورد توجه باشگاههای داخلی و خارجی قرار گرفته اند.
یارحسینی در خاتمه از قطع حمایت مالی سایپا از تیم فوتسال علم و ادب خبر داد و اعلام کرد، حامی مالی جدید این تیم در اوایل ماه آینده معرفی خواهد شد.

هدایتی خطاب به پرسپولیسی ها: پول شما تا ریال آخر پرداخت می شود
رئیس هیأت مدیره باشگاه پرسپولیس خطاب به بازیکنان گفت: مطمئن باشید پول شما بدون کم و زیاد تا ریال آخر پرداخت می شود.
حسین هدایتی در جلسه هیأت مدیره با بازیکنان پرسپولیس خطاب به آنها اظهار داشت: برای باشگاه پرسپولیس با توجه به اینکه دو جام معتبر را از دست داده بازی مقابل الشباب عربستان جنبه ملی دارد چون ما تنها نماینده ایران در آسیا هستیم.
وی افزود: با خیال آسوده وارد زمین شوید و به فکر خدمت به پرسپولیس باشید مطمئن باشید پول شما تا ریال آخر پرداخت خواهد شد. تا وقتی که ما پولهای شما را ندهیم نمی توانیم به صورت رسمی با افراد دیگر صحبت کنیم.

معمارزاده: خاطرات 4002 را با تیم ملی تکرار می کنم
دروازه بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با حضور در کنار رحمتی و طالب لو خاطرات سال 4002 با تیم امید را این بار در تیم بزرگسالان تکرار می کنم.
میثاق معمارزاده پس از دعوت به تیم ملی اظهار داشت: خوشبختانه در شرایط خوبی هستم و سعی می کنم تا بازی با الشباب مصدومیت جزیی ام را برطرف کنم تا در صورت صلاحدید کادر فنی پس از مدتها در چارچوب دروازه پرسپولیس قرار بگیرم. من تمام فکرم را به این بازی مشغول کردم و احتیاج زیادی دارم که به من اعتماد شود تا بتوانم جواب مردم و مسؤولان باشگاه را بدهم.

لژیونرها در چین به تیم ملی ملحق می شوند
سرپرست تیم ملی از ملحق شدن لژیونرهای اروپایی در اردوی چین به تیم ملی فوتبال خبر داد.
پورحیدری درباره نحوه تکمیل شدن اردوی تیم ملی عنوان کرد: بازیکنان ملی پوش ایرانی درگیر مسابقات داخلی و لژیونرها درگیر بازی های خارجی هستند، اما روز به روز بر تعداد حاضران در اردوی تیم ملی افزوده خواهد شد.
وی افزود: لژیونرهای شاغل در امارات روز یکشنبه هفته آینده آخرین بازی خود را در لیگ امارات انجام خواهند داد و بعد از آن رقابتها می توانند در اردو شرکت کنند، اما بازیکنان شاغل در اروپا در اردوی چین که از 8 خرداد آغاز می شود به ما ملحق خواهند شد.

مذاکره برهانی با اماراتی ها
آرش برهانی که هنوز با استقلال قرارداد دارد باب مذاکره با چند تیم اماراتی را باز کرده و با حضور خود در امارات به همراه استقلال مذاکرات خود را نهایی خواهد کرد.
در حالی که شنیده می شود آرش برهانی قصد مذاکره با مسؤولان باشگاه استقلال را نیز دارد، اما در امارات با کسب اجازه از مسؤولان آبی پوش پایتخت مذاکراتی را با 2 یا 3 تیم اماراتی انجام داده و در صورت توافق با این تیمها فصل آینده جزو بازیکنان لژیونر ایران خواهد بود

 

گردآوری:گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:hurrahsport.com