سرمربی سابق تيم فوتبال پرسپوليس به دليل عدم به موقع پرداخت مطالباتش به اين باشگاه اولتيماتوم داد.

 

به گزارش خبرگزاری فارس، نلو وینگادا كه چند روز پس از شكست این تیم مقابل بنیادكار ازبكستان ایران را ترك كرد، به دلیل عدم به موقع پرداخت مطالباتش به باشگاه پرسپولیس اولتیماتوم داد.
وی طی نامه‌ای از طریق فدراسیون فوتبال پرتغال به فدراسیون ایران و باشگاه پرسپولیس اعلام كرده در صورتی كه تا دو روز پس از ارسال این نامه تكلیف او مشخص نشود از طریق قانونی به فیفا رسما شكایت خواهد كرد و موضوع پیش آمده را پیگیری می‌كند. وینگادا این نامه را آماده كرده و قرار است فردا به فدراسیون فوتبال ایران ارسال كرد.
مدیربرنامه های این مربی پرتغالی در این باره به خبرگزاری فارس گفت: وینگادا اعلام كرده بنا بر قول انصاری فرد قبل از خروج از ایران قرار بود 50 درصد از مطالبات این مربی ظرف 10 روز پرداخت شود اما این موضوع صورت نگرفته و او به همین دلیل تصمیم جدیدی گرفته است.
وی افزود: وینگادا همچنین اعلام كرد در صورتی كه این موضوع در ایران پیگیری نشود به فیفا شكایت خواهد كرد و از طرف مسئول قضایی این فدراسیون كه یك پرتغالی است با در دست داشتن اسناد، مدارك و نامه‌هایی كه از باشگاه پرسپولیس اقدامات لازم را انجام خواهد داد. وینگادا یك مربی حرفه‌ای است و حتی بیشتر از موعد مقرر به باشگاه پرسپولیس به خاطر محبوبیتش در ایران و آسیا فرصت داده است. امیدوارم كاری انجام نشود كه این مربی برای باشگاه پرسپولیس مشكل‌ساز شود. وینگادا را به اندازه كافی در اروپا می شناسند و او نیازی به تهدید كردن ندارد.
پرسپولیس در گذشته به خاطر شكایت بازیكنان خارجی از جمله رافائل به فیفا با دردسر و حتی كسر 6 امتیاز در لیگ هفتم مواجه شده است.

گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news