مدیر گروه نظارت و بازرسی امور تربیت‌بدنی سازمان بازرسی كل كشور گفت: حبیب كاشانی به عنوان عضو هیات مدیره نیز نمی‌تواند در پرسپولیس حضور داشته باشد.
    

احمد فراهانی در گفت‌وگو با فارس در خصوص دو شغله بودن حبیب كاشانی تصریح كرد: سازمان بازرسی كل كشور صلاحیت قانونی اعضای هیات مدیره شركت‌های فرهنگی-ورزشی پرسپولیس و استقلال را مورد بررسی قرار داد. در این راستا و اجرای قانونیت ممنوعیت تصدی‌گری بیش از یك شغل در خصوص اعضای هیات مدیره پرسپولیس و استقلال به دقت موارد را به ریز بررسی كردیم و به این نتیجه رسیدیم كه شماری از اعضای هیات مدیره این دو تیم مشمول ممنوعیت‌ها می‌شوند.
وی افزود: در بین هیات مدیره دو باشگاه نمایندگان مجلس و كاركنان دولت حضور دارند كه دارای دو شغل دولتی هستند. بر همین اساس گزارش كاملی تنظیم و به سازمان تربیت‌بدنی ارسال شد. در این گزارش به سازمان تربیت بدنی اعلام شد حضور كاركنان دولت كه هیچگونه ارتباط شغلی با ورزش ندارند و اداره هیات‌های اجرایی در سایر ارگان‌های دولتی را بر عهده دارند و یا عضو هستند در پرسپولیس واستقلال ممنوعیت دارد.
فراهانی در خصوص مخالفت با مدیرعاملی حبیب كاشانی در پرسپولیس تاكید كرد: در خصوص كاشانی با توجه به اشتغال ایشان در وزارت آموزش و پرورش و به استناد قانون مذكور او نمی‌تواند عضو هیات مدیره پرسپولیس باشد. از طرفی وی عضو شورای شهر تهران است و به استناد قانون استفساریه‌ ماده 28 تشكیلات وظایف انتخابات شوراهای اسلامی شهرها و انتخاب شهرداران مصوب سال 1375 و اصلاحات بعدی آن مصوب 25/10/1384 مجلس شورای اسلامی وی نمی‌تواند در پرسپولیس حتی به عنوان عضو هیات مدیره حضور داشته باشد. در این قانون‌ صراحتا ذكر شده اعضای شورای شهر نمی‌توانند در بعضی از پست‌های دولتی حضور داشته باشند از جمله مدیرعاملی در دو شركت دولتی پرسپولیس و استقلال كه متعلق به دولت است.
وی یادآور شد: به استناد قانون یاد شده گزارشی شفاف به سازمان تربیت بدنی ارائه دادیم تا از این كار جلوگیری شود. البته اگر حبیب كاشانی از وزارت آموزش و پرورش به سازمان تربیت بدنی مامور شود می‌تواند به عضویت هیات مدیره یكی از زیر مجموعه‌های سازمان تربیت بدنی كه باشگاه پرسپولیس است برود، اما تا زمانی كه عضو شورای شهر تهران باشد، نمی‌تواند به عنوان مدیرعامل شركت فرهنگی ورزشی باشگاه پرسپولیس كار كند.
فراهانی در جواب این سئوال كه آیا حضور در شورای شهر شغل محسوب می‌شود یا خیر؛ تصریح كرد: اگر چه به استناد ماده 12 قانون اصلاحی شوراها، عضویت در شورای شهر افتخاری محسوب می‌شود و شغل نیست اما همانطور كه گفته شد به استناد قانون ماده 28 استفساریه شورای شهر اعضای این شورا نمی‌توانند به عنوان مدیرعامل در شركت‌های دولتی انجام وظیفه كنند.
وی گفت: تنها راه حل این است كه كاشانی از وزارت آموزش و پرورش به سازمان تربیت بدنی مامور شود تا بتواند در این سازمان شروع به كار كند. البته اگر از شورای شهر نیز كناره گیری كند حضورش به عنوان مدیرعامل پرسپولیس با نظر مسئولان بلامانع است.

 
گردآوری:گروه خبر سیمرغ
www.seemorgh.com/news