هدايتی خواسته تا آخر هفته صبر کنم تا تکليف برنامه های خود را روشن کند. بازيکنان هنوز با اين تيم تسويه نکرده اند و بايد تکليف شان مشخص شود.
 

نادر دست نشان در واکنش به اظهارات حسین قاسمی مدیرعامل ابومسلم می گوید؛ « نمی دانم آقای قاسمی از کدام تعهد صحبت می کند. آنها با من مذاکراتی داشتند و چون وضعیت من با تیم استیل آذین مشخص نبود، از آنها خواستم این مذاکره رسانه یی نشود اما با مطبوعاتی شدن قضیه مرا در برابر عمل انجام شده قرار دادند.»
دست نشان سپس می گوید؛ « با توجه به اینکه به لحاظ اخلاقی به آقای هدایتی قول داده بودم منتظر مشخص شدن وضعیت استیل آذین بمانم و مسئولان ابومسلم با وجود لطفی که به من داشته اند، گفتم فعلاً نمی توانم به مشهد بروم. با آنها فقط به توافق نسبی رسیدم و در مورد چند بند باید توافق کامل حاصل می شد. در هر حال امیدوارم آقای ناصر پورمهدی در این تیم موفق شود.»
 نادر دست نشان درباره روند مذاکراتش با استیل آذین هم می گوید؛ « هدایتی خواسته تا آخر هفته صبر کنم تا تکلیف برنامه های خود را روشن کند. بازیکنان هنوز با این تیم تسویه نکرده اند و باید تکلیف شان مشخص شود.»

گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:hurrahsport.com