به گزارش فارس، سیدجلال یحیی زاده درباره حضور مسئولان فدراسیون فوتبال در مجلس دیروز اظهار داشت: «این جلسه بعدازظهر فردا تشکیل خواهد شد. آقای کفاشیان به ما گفتند 10 صبح سه شنبه به تهران میآید. به همین دلیل، برگزاری جلسه را به بعدازظهر موکول کردیم. نخست قرار بود این جلسه روز یکشنبه تشکیل شود که به دلیل حضور نیافتن ایشان در ایران، به فردا موکول شد.»
وی ادامه داد: «درخواست کرده ایم در صورت حضور قطبی در ایران، ایشان هم به مجلس بیایند تا توضیحاتی دهنند. مهدی تاج، مهدی محمد نبی و عزیز محمدی نیز به مجلس خواهند آمد.» رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: «در جلسه سه شنبه میخواهیم درباره اتفاقاتی که مانع راه یافتن به جام جهانی شده، صحبت کنیم. در مقدماتی جام جهانی، نشستهایی با مسئولان فدراسیون و کارشناسان داشتیم و اکنون میخواهیم بدانیم نتیجه جلسات قبلی و کنونی چه شده است.»
این نماینده مجلس درباره اینکه کفاشیان چه شروطی را برای ریاست فدراسیون ندارد، خاطرنشان ساخت: «نمی خواهم از این منظر به قضیه نگاه کنم؛ اما میگویم رئیس فدراسیون فوتبال باید آشنایی اجمالی با آن داشته باشد که ایشان ندارند. در چند سال نیز گذشته از نتایج تیم ملی، موارد دیگری در فوتبال دیده شد؛ بنابراین، بهتر است با اختیار خودشان این سمت را ترک کنند، زیرا ممکن است برخی دوستان در مجلس، مانند من، این خواسته را دوستانه مطرح نکنند.»رئیس کمیته تربیت بدنی مجلس درباره ماجرای مچبندهای سبز برخی ملی پوشان در دیدار با کره جنوبی، یادآور شد: «این مسأله در آغاز ساده بود، اما اکنون به یک معادله چندمجهولی تبدیل شده است. نامهای که در جواب فیفا نوشتیم در شأن فدراسیون نبود زیر از این نامه چنین برداشت میشد که فدراسیون از فیفا میخواهد با این ملیپوشان برخورد کند.»
یحییزاده با اشاره به نامه دوم فیفا به فدراسیون، تأکید کرد: «از نامه دوم هم چنین برمیآید که ایران حق محرومیت این بازیکنان را ندارد.»
