این بال ویگان به یونایتد پیوست.
 
منچستر یونایتد امروز اولین خرید بزرگ خود در تابستان جاری را به دست آورد. آنها آنتونیو والنسیا، ملی‌پوش اکوادوری را از ویگان خریداری کردند. این بازیکن 23 ساله قراردادی چهار ساله با یونایتد بسته. قیمت قرارداد او مشخص نشده ولی ویگان گفته مبلغی که برای فروش والنسیا دریافت کرده در تاریخ باشگاه بی‌سابقه بوده است.
 
الکس فرگوسن مربی یونایتد از خرید این بازیکن خوشحال است: «مدتی بود بازی آنتونیو را می‌ستودیم. او دو فصل را با ویگان در لیگ برتر سپری کرده. یقین دارم سرعت و مهارت او کمک شایانی به تیم خواهد کرد.»

والنسیا هم از آمدن به یونایتد خوشحال است: «پیوستن به منچستر رویایی بود که به حقیقت پیوست. از حضور در ویگان بسیار راضی بودم اما حالا فرصت چالش برای بزرگ‌ترین افتخارات فوتبال را دارم. بازی مقابل دیدگان 76 هزار طرفدار و در کنار وین رونی، ریو فردیناند و رایان گیگز تجربه بی‌نظیری است. بی‌صبرانه منتظر شروع فصل هستم.»

گردآوری:گروه خبر سيمرغ
www.seemorgh.com/news
منبع:hurrahsport.com