رييس كميته داوران فدراسيون فوتبال در خصوص پنالتی تيم پاس همدان در بازی با پرسپوليس گفت: تصميم كمك داور درست بود و توپ از خط دروازه عبور نكرد.

مسعود عنایت روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این جتجال را به كارشناس رایانه ارجاع دادیم و مشخص شد كه توپ اول توسط اكبری از خط دروازه عبور نكرده است.

وی اظهارداشت: تصمیم كمك داور دوم علیرضا یزدانی كاملا درست بود زیرا تنها خطای دید از تصاویر تلویزیونی سبب شد كه همگان فكر كنند كه این توپ گل شده است.

وی با انتقاد از حضور برخی از كارشناسان داوری در برنامه‌های تلویزیونی بیان داشت: هیچ كس نباید قاطعانه در مورد مساله ایی در جلوی دوربین اظهار نظر كند و این امری درست نیست.

عنایت ادامه داد: تصاویر تلویزیونی توپ را از عمق نشان دادند نه از خط دروازه در غیر اینصورت گل نشدن توپ كاملا ثابت می‌شد.

رییس كمیته داوران با تقدیر و تشكر از علیرضا یزدانی بابت تصمیم شجاعانه اش در بازی تاكید كرد: در این صحنه حق به حقدار رسید.

عنایت همچنین در خصوص داوران بازی شهرآورد میان دو تیم استقلال و پرسپولیس گفت: در جلسه روز گذشته از ما خواسته شد تا داوران این بازی را خارجی انتخاب كنیم.

وی تصریح كرد: با داوران یك كشور اروپایی صحبت و مقرر شد آنها تا فردا جواب نهایی خود را برای حضور در این بازی اعلام كنند.

رییس كمیته داوران فدراسیون فوتبال با اشاره به ایرانی بودن داور چهارم این بازی اظهارداشت: تا این بازی زمان زیادی باقی مانده و تا آن زمان هر داوری كه آماده باشد انتخاب می‌شود.